Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Instalace-Chyba Parse error
11. čvn 2012 12:09 #94521
Ahoj prosím o radu, v čem je problém a jak vyřešit tento problém? Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting '(' in /www/doc/www.xxxxxx.cz/www/test/includes/framework.php on line 42
Předem děkuji!
Předem děkuji!
11. čvn 2012 12:33 - 11. čvn 2012 12:37 #94522
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A prostředí máte podle požadavků?
www.joomla.org/technical-requirements.html
Případně přidejte pár informací co, kam a na co se snažíte nainstalovat.
Případně přidejte pár informací co, kam a na co se snažíte nainstalovat.
11. čvn 2012 18:31 - 11. čvn 2012 18:34 #94534
Odpověď od Ondrej
Uživatel
Hostuji na active24 (OS Linux) a dle popisu, mám vše podle požadavků.. Mám spuštěný web, který nesmím instalací ohrozit, takže mám vytvořenou složku test do které se snažím instalovat joomlu 2.5, ale po nahrání souborů do složky a následné zadání odkazu mi hlasí tuto chybu.
11. čvn 2012 20:51 #94539
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Dobrý den,
active24 není zrovna šťastné řešení. Zkusil bych se podívat zde:
forum.joomla.org/viewtopic.php?f=622&t=695168
Možná vám to pomůže vyřešit daný problém.
active24 není zrovna šťastné řešení. Zkusil bych se podívat zde:
forum.joomla.org/viewtopic.php?f=622&t=695168
Možná vám to pomůže vyřešit daný problém.
12. čvn 2012 08:27 #94549
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslím, že byste tento problém měl řešit přímo s podporou. Váš hosting umožňuje nainstalovat Joomlu jediným kliknutím, přímo z administrace.
12. čvn 2012 08:39 #94550
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
A do třetice doplním, že u některých hostingů je třeba nastavovat vhodně live_site (v configuration.php) - s ohledem na umístění testovacího rootu do podadresáře.
Upozorním že mimo soubory v podadresáři, pro kompletní testovací verzi původního webu je vhodné vytvořit i testovací databázi.
Upozorním že mimo soubory v podadresáři, pro kompletní testovací verzi původního webu je vhodné vytvořit i testovací databázi.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Poděkovali: Philip Jay Fry