Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak na modul Vlastní HTML?
09. čvn 2012 12:43 #94488
Zdravím, na jednom webu řeším následující problém:
na úvodní stránku bych rád umístil tuto mapu: netemsvetem.cz/mapa/mapa.html
Mapu mám staženou, nahranou na FTP, odkazy ve zdrojáku předělány na absolutní (kvůli funkčnosti), ale ať se snažím sebevíc, mapa se mi nezobrazuje. Zkoušel jsem vložit jen část kódu začínající <script>, ale taky nic.
Web: povolenka.cz
Nenapadá někoho z vás prosím řešení, jak na úvodní stránku vložit výše zmíněnou mapu?
Děkuji moc za odpovědi.
na úvodní stránku bych rád umístil tuto mapu: netemsvetem.cz/mapa/mapa.html
Mapu mám staženou, nahranou na FTP, odkazy ve zdrojáku předělány na absolutní (kvůli funkčnosti), ale ať se snažím sebevíc, mapa se mi nezobrazuje. Zkoušel jsem vložit jen část kódu začínající <script>, ale taky nic.
Web: povolenka.cz
Nenapadá někoho z vás prosím řešení, jak na úvodní stránku vložit výše zmíněnou mapu?
Děkuji moc za odpovědi.
09. čvn 2012 13:05 - 09. čvn 2012 13:07 #94489
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Podobné moduly najdete pro Joomlu už hotové, viz
demo.joomlaxtc.com/?extension=maplink_czech
Také se zde o tom nejednou diskutovalo: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1
Ale vám zřejmě nejde vkládat kód do článku. To si musíte nastavit filtrování textů v Joomle a ve vašem editoru (nebo je při vkládání vypnout), viz: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1
Také se zde o tom nejednou diskutovalo: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1
Ale vám zřejmě nejde vkládat kód do článku. To si musíte nastavit filtrování textů v Joomle a ve vašem editoru (nebo je při vkládání vypnout), viz: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
09. čvn 2012 13:55 - 09. čvn 2012 14:03 #94490
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Jsem našel
tohle
, pokud vám to pomůže nebo vyhovuje. Mapa ve flashi + gif. Stači nahrát ty obrazky na web a zlinkovat.
Edit. Ale pokud chcete přesnou barvu mapy, tak ten modul od JoomlaXTC je nejlepši, za 200kč dobrá investice.
Edit. Ale pokud chcete přesnou barvu mapy, tak ten modul od JoomlaXTC je nejlepši, za 200kč dobrá investice.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.