Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Platba Paypalem na web

09. čvn 2012 06:50 #94483
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Chci 1, stranky uz ted nejedou prilis rychle a delat dalsi dva moduly, kdyz to muzu udelat jednim, mne neprijde prakticky. Navic chci, aby byla moznost volby v jednom modulu. Vyskakovac okna moc pozivat nechci, Nekdo otmu muz eneverit, jiny to muze mit treba blokovany atd. Proste chci obycejny modul. Jak se dostanu na ten druhej pc, tak to prolezu. Doufam, ze jsem to nesmazal vsechno.

09. čvn 2012 15:00 #94491
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak jsem nasel jeden, co aspon priblizne vyhovuje. No mam problem s tim, ze to nejak spatne funguje. Respektive temer nefunguje. Mohl byste nekdo ten modul vyzkouset, jestli Vam jede? Ja to zkousel na 2 zkusebnich webech a nikde to nejede. Bud mam neco spatne nastaveno (nemam paru co) anebo tomu vadi RT sablona. Nemam moznost to zkusit na jine, protoze mam vsude ostatni sablony smazany.

Jde o tento modul verze 2.0.1 joomlacode.org/gf/project/freepaypal/frs/ a mam opravdu nainstalovany pouze ten modul druhy odspodu. Melo by to stacit. Pro jistotu jsem zkusil nainstalovat i jiny a taky nefunguje.

Nefunguje mne presmerovani na Paypal. Zadam castku, odkliknu a nic. Vsiml jsem si ale, ze nekdy, kdyz se po cca 5 minutach na stranku vratim a kliknu na DONATE, tak se to na paypal presmeruje.

Napada nekoho, kde by mohla byt chyba?

09. čvn 2012 16:06 #94493
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Presmerovani funguje normalne. Ale je to nejake zmatene. Nekdy se ti otevre PayPal v nemcine, nekdy v anglictine. :woohoo:

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

09. čvn 2012 16:11 - 09. čvn 2012 16:12 #94494
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Aha, no tak to je v prcicich. Mne nejde ani to presmerovani. Da se nejak prijit na to, co to blokuje? Ja zkousel hledat podle toho skriptu, ale na nic jsem neprisel. Sazmorejme jsem vypl ruzny kompresory atd. Nejhorsi je, ze nic jiny jsem nenasel. Uvazoval jsem o placene, ale zavrhl jsem to. Zaplatil bych 200-300, coz je ok, ale za pul roku vyjdou treba nejaky novejsi verze nebo se v tom najde chyba a budu platit znovu. Takze jsem placenou zavrhl. Takhle jsem dopadl s dnes zminovanyma mapama v jinym vlakne od XTC, ale nastesti to jeste funguje.
Uz uvazuju i o Paysec nebo co to je. V pondeli jim zavolam.