Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Platba Paypalem na web

08. čvn 2012 21:07 #94477
Platba Paypalem na web od radek
Zkušený uživatel
Ahoj,

potrebuju poradit. Mate nekdo vyzkouseny rozsireni na J2.5, ktery splnuje par veci? Ja jsem jich uz asi 5 zkusil a nenasel jsem vhodny.

1. Validni
2. Platba pres Paypal a muze mit i vic monzosti (Moneybookers atd.)
3. moznost vyberu castky, ale zaroven i moznost opakovane platby, respektive napriklad mesicni platbu
4. Nejlip free

Ja jsem takovy mel na J1.5, ale za boha to nemuzu ted objevit, protoze jsem to tehdy jen zkousel a neinstaloval naostro. Ted uz me zkouseni prestal o bavit a po vyzkouseni tech cca 5 jsem si rikal, ze by asi bylo lepsi zeptat s,e jestli nekdo neco takovy nepouziva.

dik

08. čvn 2012 21:27 - 08. čvn 2012 21:29 #94478
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
jake si zkousel. ono z toho co jsi napsal neni moc zrejme k jakemu ucelu to vlastne potrebujes.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

08. čvn 2012 21:33 - 08. čvn 2012 21:39 #94479
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak tos me dostal. Nazvy nevim. Proste jsem na JED zadal paypal a hotovo. Zkusim to zjistit, jestli jsem je nesmazal. Mam uz v tomto PC jen 1. Po rozbaleni mod_paypal, ale jmeno nevim. Jsem ale na jinym pc, nez kam to bezne stahuju a dostanu se na nej az zitra. Mozna to ale taky budu mit smazany.

Jediny, ktery splnovalo to, co potrebuju vypadalo uplne jinak, nez jsou ty bezny. Logo paypal bylo ctvercovy a po kliku na nej se odsunulo jako slide a teprve pak sis mohl vybirat. Bylo i validni. Nechtel jsem ho ale pouzivat, protoze nevypada standardne a lidi by si mohli myslet, ze je to podvod.

Tak ted jsem zjistil, ze jsem zkousel rozsireni na 1.5, protoze jsem si neuvedomil, ze na virtualu mam J1.5 a potrebuju na 2.5. mam pocit, ze to s tim ctveratym je tohle extensions.joomla.org/extensions/e-comme...Ojg6InBheXBhbCdzIjt9 ale zkusit to muzu az zitra. K ttomu PC se ted nedostanu.

08. čvn 2012 22:19 - 08. čvn 2012 22:22 #94480
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Takze donation tlacitko pokud jsem spravne pochopil.

A neni nejlepsi si je proste udelat primo na PayPalu tady (Offer automated payments - Subscribe)

Tam to je mozno nastavit vsechno (jedna platba, opakovane platby, etc...). Mas to zdarma, validni to asi taky bude....

09. čvn 2012 05:41 - 09. čvn 2012 05:45 #94481
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Jo to je ono.

To jsem taky zkousel, ale neslo mne to nikdy udelat tak, jak jsem to potreboval, protoze chci, aby byly videt obe okynka, jak na jednorazovou platbu (darovani), tak na opakovanou, ale je pravda, ze tohle jsme uz cca rok nezkousel.

Ja spis myslel, jestli nahodou nkedo neco takovy nepouziva.

Edit: tak tam to podle toho navodu nepujde vytvorit, bud jde vytvorit buton na opakovanou nebo na jednotlivou nebo na jednotlivou s vice polozkama. Takze to pres Paypal stale nejde udelat.

09. čvn 2012 06:45 #94482
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A proc si neudelas vice tech butonu teda. Jeden na Donate a druhy na opakovane platby.
To neni pruchozi mit dva buttony pod sebou treba? A pokud nechces mit vice buttonu na strance, tak je muzes schovat oba do vyskakovaciho okna, ktere se otevre kdyz kliknes na nejaky klasicky button. Vsak to by slo taky udelat.