Ahoj, prosím vás mám dotaz. Na joomlu 2.5.4 jsem nainstaloval kunenu 1.7.2. Všechno tedy poslední verze, vše nově nainstalované, instalace proběhla bez problémů. Narazil jsem ale na několik problémů s kunenou...
1. Je možné nějak vypnout zobrazování stavu Přítomen / Nepřítomen u příspěvků pod avatarem? V konfiguraci fóra pod záložkou Pluginy mám online stav nastavený na NE, ale přesto se to zobrazuje. Stejně tak, když tam zvolím zobrazení avataru na NE, tak také žádná změna a avatary se zobrazují. Celkově ty pluginy nereagují na toto nastavení. Napadlo mě, že by to mohlo být uložené někde v cache, zkoušel jsem jiný prohlížeč a je to to samé. V globálním nastavení joomly mám mezipaměť úplně vypnutou (jestli to s tím má teda nějakou souvislost). Zároveň jsem se díval přímo do databáze a tam se to mění v pořádku (0,1). Nevíte někdo co by to mohlo způsobovat? Nemá třeba kunena někde vlastní cache?
2. Co znamená položka v nastavení kuneny pod záložkou Bezpečnost - Povolit přezdívky pro příspěvky? Ať to nastavím jakkoliv, nic se neděje. Při vkládání nového příspěvku žádné nové políčko.
3. Nevím jestli je to chyba nebo vlastnost, ale když povolím přispívání neregistrovaným uživatelům, tak je možné zadat jméno, které se poté zobrazí u příspěvku. To je v pořádku. Pokud ale zadám jako neregistrovaný přezdívku (jméno) nějakého zaregistrovaného uživatele ve fóru, automaticky tam místo jména naskočí jen "Anonym"...je to v pořádku něbo je někde chyba?
Děkuji za pomoc.