Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rozšířená registrace
05. čvn 2012 12:04 - 05. čvn 2012 12:05 #94322
Zdravím, hledám jak nastavit další možnosti registrace.
Jde mi o toto.
Při registraci bych potřeboval mít možnost volby typu registrace. pro zjednodušeni kategorie A a B
Kdy registrace do kategorie A normální a automaticky. Bude mít přístup do všech sekcí pro uživatele A
Ale pokud zvolí typ registrace B dojde v prvním kroku automaticky k registraci jako u A a správci se posle email pro manuální schválení do kategorie B
A aby toho nebylo málo tak když při registraci uživatel vybere typ B melo by v registračním formuláři objevit par poliček navíc.
Doufám že jsme to popsal dost srozumitelně
Víte někdo o něčem co by mi s tímto pomohlo??? Momentálně zkoumám Community Builder ale nevím jestli je to správná cesta. Toho co potřebuji jsme tam zatím neobjevil.
Používám Joomlu 2.5
Díky za jakékoliv nakopnutí.
Jde mi o toto.
Při registraci bych potřeboval mít možnost volby typu registrace. pro zjednodušeni kategorie A a B
Kdy registrace do kategorie A normální a automaticky. Bude mít přístup do všech sekcí pro uživatele A
Ale pokud zvolí typ registrace B dojde v prvním kroku automaticky k registraci jako u A a správci se posle email pro manuální schválení do kategorie B
A aby toho nebylo málo tak když při registraci uživatel vybere typ B melo by v registračním formuláři objevit par poliček navíc.
Doufám že jsme to popsal dost srozumitelně
Víte někdo o něčem co by mi s tímto pomohlo??? Momentálně zkoumám Community Builder ale nevím jestli je to správná cesta. Toho co potřebuji jsme tam zatím neobjevil.
Používám Joomlu 2.5
Díky za jakékoliv nakopnutí.
07. čvn 2012 20:22 #94434
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
nevím, opravdu.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
08. čvn 2012 07:14 - 08. čvn 2012 07:18 #94443
P.S. Mam verzi starou vice nez rok, takze to v novejsi muze byt jinak, ale princip a funkce tam urcite jsou stejne, ne-li lepsi.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tohle zvladne urcite AEC Manager viz priloha dole.Při registraci bych potřeboval mít možnost volby typu registrace. pro zjednodušeni kategorie A a B
Tohle bude horsi a nebo mi po ranu jeste uplne nesrotuje mozek, ale daji se nova pole nastavit ve zminovanem Comunity Builderu se kterym AEC Manager spolupracuje. Otazkou je, zda se daji v CB nastavit ruzna pole pro ruzne registrace. Podle me ne, ale nevidim problem v tom mit pro obe verze registrace stejny form a jen do bublin rozepsat co je pro kterou registraci nutne vyplnit.A aby toho nebylo málo tak když při registraci uživatel vybere typ B melo by v registračním formuláři objevit par poliček navíc.
P.S. Mam verzi starou vice nez rok, takze to v novejsi muze byt jinak, ale princip a funkce tam urcite jsou stejne, ne-li lepsi.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.