Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Rozšířená registrace
Jde mi o toto.
Při registraci bych potřeboval mít možnost volby typu registrace. pro zjednodušeni kategorie A a B
Kdy registrace do kategorie A normální a automaticky. Bude mít přístup do všech sekcí pro uživatele A
Ale pokud zvolí typ registrace B dojde v prvním kroku automaticky k registraci jako u A a správci se posle email pro manuální schválení do kategorie B
A aby toho nebylo málo tak když při registraci uživatel vybere typ B melo by v registračním formuláři objevit par poliček navíc.
Doufám že jsme to popsal dost srozumitelně
Víte někdo o něčem co by mi s tímto pomohlo??? Momentálně zkoumám Community Builder ale nevím jestli je to správná cesta. Toho co potřebuji jsme tam zatím neobjevil.
Používám Joomlu 2.5
Díky za jakékoliv nakopnutí.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Tohle zvladne urcite AEC Manager viz priloha dole.Při registraci bych potřeboval mít možnost volby typu registrace. pro zjednodušeni kategorie A a B
Kdy registrace do kategorie A normální a automaticky. Bude mít přístup do všech sekcí pro uživatele A
Ale pokud zvolí typ registrace B dojde v prvním kroku automaticky k registraci jako u A a správci se posle email pro manuální schválení do kategorie B
Tohle bude horsi a nebo mi po ranu jeste uplne nesrotuje mozek, ale daji se nova pole nastavit ve zminovanem Comunity Builderu se kterym AEC Manager spolupracuje. Otazkou je, zda se daji v CB nastavit ruzna pole pro ruzne registrace. Podle me ne, ale nevidim problem v tom mit pro obe verze registrace stejny form a jen do bublin rozepsat co je pro kterou registraci nutne vyplnit.A aby toho nebylo málo tak když při registraci uživatel vybere typ B melo by v registračním formuláři objevit par poliček navíc.
P.S. Mam verzi starou vice nez rok, takze to v novejsi muze byt jinak, ale princip a funkce tam urcite jsou stejne, ne-li lepsi.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Nejnovější příspěvky