Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phocadownload - plná kontrola nad downloadem
04. čvn 2012 13:11 #94280
Narazil jsem na tento systémový požadavek:
Z důvodu kontroly nad autorskými právy ‚třetích osob‘, jako administrátor, musím mít kontrolu nad staženými materiály. Přesně: každé stažení souboru prostřednictvím komponenty PhocaDownload by mělo být zaznamenáno a měl bych mít výstup v tabulce, který řekne kdy—kdo ten který soubor stáhl, ne jen kolikrát byl soubor stažen.
Měl jsem za to, že nová verze PD toto již umožní, ale buď ne, nebo nevím, jak na to… )
Řešil toto již někdo? D9kes!
Z důvodu kontroly nad autorskými právy ‚třetích osob‘, jako administrátor, musím mít kontrolu nad staženými materiály. Přesně: každé stažení souboru prostřednictvím komponenty PhocaDownload by mělo být zaznamenáno a měl bych mít výstup v tabulce, který řekne kdy—kdo ten který soubor stáhl, ne jen kolikrát byl soubor stažen.
Měl jsem za to, že nová verze PD toto již umožní, ale buď ne, nebo nevím, jak na to… )
Řešil toto již někdo? D9kes!
04. čvn 2012 13:49 #94282
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nerad bych se mýlil, ale myslím že PD tohle neumí.
jDownloads a Docman mají funkce logování obsaženy.
jDownloads a Docman mají funkce logování obsaženy.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
04. čvn 2012 16:44 #94285
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,
Phoca Download zaznamenává, kolikrát uživatel soubor stáhl. Složitější log je v plánu, doufám, že se k tomu někdy dostanu.
Phoca Download zaznamenává, kolikrát uživatel soubor stáhl. Složitější log je v plánu, doufám, že se k tomu někdy dostanu.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
05. čvn 2012 08:25 #94302
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
podobne podrobne logy by mel delat hosting, takze se staci kouknout do access.log
Joomla! pro každého
05. čvn 2012 08:39 - 05. čvn 2012 08:40 #94303
Odpověď od Martin Bartůněk |anBLOK|
Začátečník
Bong> Děkuji! Nerad (věrný tuleni), ale podívám se na ně.
H13>;-(
ghost> Děkuji za tip, ale to mohu já. Běžný uživatel - administrátor—laik to musí mít přehledný výpis v administraci…
H13>;-(
ghost> Děkuji za tip, ale to mohu já. Běžný uživatel - administrátor—laik to musí mít přehledný výpis v administraci…
05. čvn 2012 08:44 #94304
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
to muze kazdy, kdo ma pristup na ftp (access a error logy jsou snad na kazdem alespon trochu slusnem hostingu hned vedle adresare s www)
v administraci by to bylo fajn, ale zatim je alespon toto
bezny uzivatel, laik, to vubec nemusi resit a az nastane nejaky problem, napise na hosting a ten mu potrebna data da
v administraci by to bylo fajn, ale zatim je alespon toto
bezny uzivatel, laik, to vubec nemusi resit a az nastane nejaky problem, napise na hosting a ten mu potrebna data da
Joomla! pro každého