Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kroky potvrdenia objednávky vo VM2
03. čvn 2012 22:53 #94269
zdravím,
vôbec sa mi nepáči spôsobom ako je riešený postup potvrdenia objednávky - ten klasický krokový systém vo virtuemarte 1 sa mi páčil viac teraz sú to nelogické kliky na nastavenie sposobu platby a znovu spat a potom doprava a znovu spat.. pride mi to chaotické a pre laikov neprehladne ..
da sa to nejak nastavit tak aby to bolo ako v starom VM pekne kroky zhrnutie kosika, volba dopravy, volba platby a nakoniec potvrdenie?
vôbec sa mi nepáči spôsobom ako je riešený postup potvrdenia objednávky - ten klasický krokový systém vo virtuemarte 1 sa mi páčil viac teraz sú to nelogické kliky na nastavenie sposobu platby a znovu spat a potom doprava a znovu spat.. pride mi to chaotické a pre laikov neprehladne ..
da sa to nejak nastavit tak aby to bolo ako v starom VM pekne kroky zhrnutie kosika, volba dopravy, volba platby a nakoniec potvrdenie?
03. čvn 2012 23:26 - 03. čvn 2012 23:31 #94270
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Doporucuji pro nalezeni odpovedi na problemy s rozsirenim tretich stran, kterym je i VM navstevovat k tomu fora urcena, treba
zde
, kde jsem i po 3 minutach nasel odpoved na vas dotaz.
Co treba pouzit one page checkout plugin?
Vice zde
Koupit a stahnout lze zde .
Co treba pouzit one page checkout plugin?
Vice zde
Koupit a stahnout lze zde .
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: metaltemplar
04. čvn 2012 10:53 #94276
Odpověď od metaltemplar
Začátečník
dakujem za pomoc no pravdou je ze to forum poznam ale vacsinou na nom nedostanem ziadnu odpoved lebo nie je tak navstevovane ako toto ...