Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

jEvents - nepravidelně se opakující akce

03. čvn 2012 19:25 #94266
jEvents - nepravidelně se opakující akce od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Hoj, hoj,

mám problém s komponentou jEvents. Naprosto mi vyhovuje, už jsem si ji upravil podle sebe, ale teď bojuju s jejím plněním. Mám xy akcí, které se každý měsíc opakují v nepravidelných intervalech (výstavy, burzy).
Bohužel, nepravidelné opakování se zvolením datumu jEvents zdá se neumí, nebo jsem ho přehlédl?

Opravdu to musím řešit tak, že pro každou akci vytvořím Kategorii a pak jednotlivé akce jako:
Akce - leden
Akce - březen

nahážu do kategorie příslušné akce?

To by byl přeci hroznej oser, chci u akcí doplňovat i infa a přijde mi zbytečné doplňovat u každé akce leden až prosinec stejné údaje, když jde o stejnou akci, jen je jindy.

Zřejmě mi budete reagovat tak, že si můžu akci zkopírovat, což je asi možné, ale stejně bych radši nastavil jedné akci nepravidelné opakování.

Jde to?

případně www.teramagazin.cz , je tu kalendář k nahlédnutí.

Díky!

03. čvn 2012 22:16 #94267
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak jste si zanadával a teď napište co vlastně chcete. Co si představujete pod pojmem nepravidelně se opakující akce?

Pokud se opravdu jedná o totožnou akci s naprosto stejným obsahem, ale různými dny konání, prakticky neexistuje volba, kterou nejde nastavit. Když vezmu vaši potřebu opakovat akci během roku, stačí využít volbu zadat seznam dní v roce, kdy se akce koná.
Také tlačítko Kopírova & Upravit vám může zjednodušit život.

Kategorie vám mají sloužit na rozdělení dle typů akcí (výstava, burzy,...), ne na časové dělení, to za vás dělá rozšíření automaticky.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

17. čvn 2012 11:58 - 17. čvn 2012 12:00 #94702
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
No, nevím, kde tam vidíte nadávky, ale ok...

Mám problém ten, že tam nikde nemám k nastavení volbu seznam dní v roce.
Viz obrázek:

kde je jasně vidět, že lze nastavit jen denní, týdenní, měsíční a roční opakování, což je mi k hojnu.

Případně dík

17. čvn 2012 12:03 - 17. čvn 2012 12:05 #94703
Odpověď od Bong
Moderátor
"Zanadával", že to nefunguje...
Zkusil jste někdy vybrat volbu Ročně (denně, Týdně, Měsíčně)? Teprve potom máte možnost vybírat a nastavovat dále.

17. čvn 2012 12:05 #94704
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Zkusil, ale stejně se mi zdá, že to opakování je pevně vázáno na periodicitu akce, viz obrázek.

17. čvn 2012 12:08 #94706
Odpověď od Bong
Moderátor
Dle dne v roce by měla být volba pro vás. Zadáte počáteční a koncové datum a dny v roce, kdy se akce opakuje... Nemám bohužel čas vyzkoušet.