Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Začátečník

02. čvn 2012 09:03 #94225
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Co zkusit toto?

get-simple.info/wiki/how_to:editor_confi...tion_syntaxhighlight

není to přesně na joomla, ale tímto směrem se vydat ....

02. čvn 2012 09:36 #94227
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Uz jsem zkousel ruzny veci, ale nikdy se to nepovedlo dotahnout do zadanyho cile. Mozna jsem zkousel i tohle, nevim, uz se nepamatuju. Bylo to neco od rusu. Mozna to zkusim zas. To co jsem tehdy zkousel, bylo pro me dost slozity a nepodarilo s emne to. Resil jsem to i tady na foru. CKE je pro me nejlepsi, je rychlej, prehlednej a ma vynikajiciho manazera na fotky. Ja nic vic nepotrebuju a JCE tady dost kulha. Mam na mysli neplaceny verze vseho. Placeny doplnky neznam.

02. čvn 2012 13:43 #94231
Odpověď od Karel Tlamycha
Uživatel
JCE je treba trosku pomalejsi ... ale celkove vzato to je podle me nejlepsi editor (i kdyz ma sve chyby).

02. čvn 2012 18:52 #94244
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
No ja ted zkousel znovu upravit CKE a nepodarilo se. Zvyrazneni proste nejde, nicmene stejne i kdyby to kod zvyranzilo, tak po jeho zobrazeni vsechny editory krom JCE zobrazi cestinu jako hatmatilku. Nechapu proc to rozhodi kodovani.

Mne neslo o to, z eje pomalejsi, ale ma pomerne casto chyby. Pred par verzema nedelal po odentrovani mezery, ted zase v Opere, Chrome i FF v cca 50% pripadu po zobrazeni zdorjovyho kodu stranky prestane reagovat a musi se refreshovat stranka. Zadny blokovace JS nepouzivam. S tim zpomalenim jsem to spis myslel tak, ze podle toho testu asi celkem zbytecne pridava tech cca 11 dotazu. Asi ale fakt vychazi nejlip, z tech free. Dnes jsem zkousel dalsi 3. presto mam nejradsi CKE, i kdyz ho uz snad pres ork nepouzivam prave proto, ze u RT sablon je nutny dost casto cumet do kodu a vkladat kod.

02. čvn 2012 19:02 #94245