Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Re: Jednoduchý lighbox
31. kvě 2012 20:04 #94152
Odpověď od soko.ban

Uživatel
No já teď už taky a beze změny... to bude nějaká ptákovina, ale přijít na to jaka...
31. kvě 2012 20:32 - 31. kvě 2012 20:54 #94155
Odpověď od Bart

Moderátor
Moje doporučení:
Navíc všechna tato rozšíření jsou přeložena. Češtiny najdeš na známých místech.
Dále rozhodně mohu doporučit pluginy od JoomlArt . Jedná se o JA PopUp - který automaticky z vloženého obrázku udělá obrázek s POPUP (k dispozici je několik POPUP enginů). Za zmínku stojí i JA Thumbnail (není to čistě popup engine).
- JCE spolu s JCE MediaBox
- JCE spolu s JCE MediaBox a pluginem do JCE - Image Manager Extended
- JCE spolu s pluginem do JCE - Image Manager Extended , JCE Popups for WidgetKit Lightbox a YT Widgekit
- JCE spolu s pluginem do JCE - Image Manager Extended , JCE Popups for RocketTheme RokBox a RT RokBox
a moje oblíbené: JCE a Highslide JS for Joomla!
Navíc všechna tato rozšíření jsou přeložena. Češtiny najdeš na známých místech.
Dále rozhodně mohu doporučit pluginy od JoomlArt . Jedná se o JA PopUp - který automaticky z vloženého obrázku udělá obrázek s POPUP (k dispozici je několik POPUP enginů). Za zmínku stojí i JA Thumbnail (není to čistě popup engine).
Poděkovali: soko.ban
31. kvě 2012 20:41 #94156
Odpověď od Ondra Cimfl

Začátečník
mavik Thumbnails funguje i na Joomla 2.5, vlastnoručně testováno na 3 webech běžících na Joomla 2.5 a na dalších dvou pod J 1.5
Je to perfektní plugin, vyniká jednoduchostí (alespoň pro mně
) a hlavně češtinou.
Umožňuje nadefinovat si vlastní třídu pro "zvětšovací" obrázky, nebo lze použít na všechny obrázky vkládané přes editor.
Nahraješ si obrázky do ../images např. v rozlišení 640x480px a při vložení přes editor je zmenšíš na požadovanou velikost a plugin sám dělá požadované zvětšení. Máš možnost volby ze tří efektů.
Vřele doporučuju
Je to perfektní plugin, vyniká jednoduchostí (alespoň pro mně

Umožňuje nadefinovat si vlastní třídu pro "zvětšovací" obrázky, nebo lze použít na všechny obrázky vkládané přes editor.
Nahraješ si obrázky do ../images např. v rozlišení 640x480px a při vložení přes editor je zmenšíš na požadovanou velikost a plugin sám dělá požadované zvětšení. Máš možnost volby ze tří efektů.
Vřele doporučuju

Poděkovali: soko.ban
31. kvě 2012 20:53 #94157
Odpověď od soko.ban

Uživatel
Ok, díky za tipy... v této chvíli mi sice nefunguje změna velikosti obrázku taháním za rohy, ale pokud obrázek vložím, taxe vytvoří náhled a po kliku to zobrazí lightbox.. takže OK
Ďíky
Ďíky
31. kvě 2012 21:40 #94158
Odpověď od soko.ban

Uživatel
Takže otestováno, vše zde zmíněné jsem vyzkoušel na čisté joomle 2.5 a budu používat ImageSizer.
Díky za postřehy.
Díky za postřehy.
11. čvc 2019 23:54 #140442
Odpověď od Wolfíí

Pokročilý uživatel
Prosím o radu, dá se u JCE MediaBox nastavit, aby se automaticky nastavilo zvětšování u všech vložených obrázků do textu a nemuselo se tak ručně nastavovat zvětšování u každého obrázku zvlášť? A pokud to JCE neumí, doporučíte mi jiný podobný plugin, který to umí? Děkuji.