Mohl byste mi, prosím, někdo pomoci s odstraněním jedné chyby, která se mi objevuje při používání BF Auction Plus? Na Joomla 2.5 jsme provoznili web benefiční akce Poutní maraton (
www.marathon.farnostcheb.cz
) a nyní se snažíme zprovoznit komponentu pro benefiční aukci "maratonského obrazu". Z více aukčních komponent se nám podařilo najít jen jednu "free", a to BF Auction Plus. Zdá se, že (až na drobnosti v překladu) funguje docela dobře:
www.marathon.farnostcheb.cz/darcovstvi/beneficni-aukce-obrazu/
Vyskytuje se tam ale jedna pro uživatele matoucí chybička. Po kliknutí na link "Maratonský obraz 2012 - Veselý běžec" nebo při pokusu o navýšení pomocí tlačítka "Nabídka v Euro" se objeví tato obrazovka:
www.marathon.farnostcheb.cz/darcovstvi/b...kce-obrazu/bid?cid=1
Pokud nejste přihlášeni, pod hláškou "Musíte se přihlásit!" je link "Klikněte zde pro přihlášení". Ten ovšem vede na nějaký podivný neplatný odkaz:
www.marathon.farnostcheb.cz/darcovstvi/b...aWQ9MSZJdGVtaWQ9NTYz
I když jsme, jak je vidět, přihlašovací formulář "polopaticky umístili" hned vpravo vedle, zdá se nám zmíněný link matoucí. Navíc pokud by fungoval a odvedl uživatele na přihlašovací formulář, ušetřili bychom vpravo místo (přihlašování na stránky potřebujeme v podstatě pouze pro tento případ účasti na aukci).
Mohl byste mi někdo, prosím, poradit, jak onen nefunkční link opravit? Případně nemáte někdo tip na nějakou jinou funkční aukční komponentu (pokud možno "free", nebo ne příliš drahou - stačí nám velmi základní funkčnost).
Díky moc. Petr Hruška