Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Cufon - Nenahrazuje fonty

24. kvě 2012 23:52 - 24. kvě 2012 23:55 #93944
Cufon - Nenahrazuje fonty od Jan Chochole
Uživatel
Zdravím,

dělám pro známého web. Jedná se o šablonu joomlathemes.co/demo25/fjt001 , kde jsem se shlédl ve fontu Glegoo. Font jsem kompletně počeštil, abych ho mohl používat i dále.

Tato příloha není pro hosty přístupná.
Prosím nejprve se přihlaste nebo registrujte.

Potom jsem si našel pár návodů na Cufon, abych písmo nahradil, ale vůbec se mi to nedaří.
Pokud si font nainstaluju do PC, stránky vypadají dobře, ale bez něj se mi tam zobrazují akorát znaky, které v Glegoo již byly a nové zůstávají v Arialu.
Přikládám vypsaný kód v <head>
Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Glegoo' rel='stylesheet' type='text/css'> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template ?>/css/styles.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template ?>/css/styles.css" /> <script src="cufon-yui.js" type="text/javascript"></script> <script src="Glegoo_400.font.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript"> Cufon.replace('h1'); // Works without a selector engine Cufon.replace('#nav ul li'); </script>
První řádek zodpovídá za viditelné Glegoo, ale zbytek už nefunguje.

Neumí někdo poradit? Děkuju
Ještě přikládám odkaz na stránky.

25. kvě 2012 00:01 #93945
Odpověď od David
Nováček
Předpokládám, že máte ve Vašem PC počeštěný font. Protáhněte ho přes font squirell a výsledek nahrajte na ftp do šablony. Pak nový font zaneste do css stylů šablony atd. návod máte na www.graph.cz/magazin/svetem-internetu/75...ouziti-font-squirrel . Dejte vědět, jestli to pomohlo.

www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!

26. kvě 2012 13:45 #93993
Odpověď od Jan Chochole
Uživatel
Super - :woohoo: - pomohlo. Moc díky a já se s cufonem trápil snad 3 večery. S veverkou bylo za hoďku hotovo.
Sice jsem si myslel že jsem takovej hlupák, že ani veverku nerozchodim, ale Firefox měl tu stránku nacachovanou.

Mokrát díky :)