Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart 2 - problem - vytvára si dalsie tabuky
24. kvě 2012 22:34 - 24. kvě 2012 22:43 #93942
Zdravím,
riešil som tu problém s nelogickym spravanim virtuemartu 2.0.6 na joomle 2.5.4 kde nastaval problem ze v administracii sa produkty nezobrazovali no na webe ano.
Zistil som ze vlastne sa deje nasledovne a preto zakladam aj novu temu, dufam ze sa stym dakto uz stretol lebo:
naistaloval som uplne cistu joomlu, potom virtuemart vsetko OK pohoda.
Potom vojdem do virtuemartu povytvaram si produkty ako chcem no akonahle vojdem do virtuemart - nastavenia - nastavenia a zmenim cokolvek hocikde - no hlavne sa to prejavuje ked zmenim tvorbu cien - teda to co sa ma a nema zobrazovat ako cena, potom vytvori duplikaty tabuliek v mysql a teda konkrétne tieto:
created table j25_virtuemart_products_
created table j25_virtuemart_vendors_
created table j25_virtuemart_categories_
created table j25_virtuemart_manufacturers_
created table j25_virtuemart_manufacturercategories_
created table j25_virtuemart_paymentmethods_
created table j25_virtuemart_shipmentmethods_
kde j25_ je prefix joomly no a potom to uz prestane fungovat. - uplne cisty virtuemart, uplne vsetko ciste a spravi si toto uplne zo zakladu system virtuemartu sam od seba.
Vie mi nikto s tymto pomoct?
dakujem
riešil som tu problém s nelogickym spravanim virtuemartu 2.0.6 na joomle 2.5.4 kde nastaval problem ze v administracii sa produkty nezobrazovali no na webe ano.
Zistil som ze vlastne sa deje nasledovne a preto zakladam aj novu temu, dufam ze sa stym dakto uz stretol lebo:
naistaloval som uplne cistu joomlu, potom virtuemart vsetko OK pohoda.
Potom vojdem do virtuemartu povytvaram si produkty ako chcem no akonahle vojdem do virtuemart - nastavenia - nastavenia a zmenim cokolvek hocikde - no hlavne sa to prejavuje ked zmenim tvorbu cien - teda to co sa ma a nema zobrazovat ako cena, potom vytvori duplikaty tabuliek v mysql a teda konkrétne tieto:
created table j25_virtuemart_products_
created table j25_virtuemart_vendors_
created table j25_virtuemart_categories_
created table j25_virtuemart_manufacturers_
created table j25_virtuemart_manufacturercategories_
created table j25_virtuemart_paymentmethods_
created table j25_virtuemart_shipmentmethods_
kde j25_ je prefix joomly no a potom to uz prestane fungovat. - uplne cisty virtuemart, uplne vsetko ciste a spravi si toto uplne zo zakladu system virtuemartu sam od seba.
Vie mi nikto s tymto pomoct?
dakujem
03. čvn 2012 23:33 #94272
Odpověď od metaltemplar
Začátečník
vobec nie a nechapem preco to tu neriesia dalsi ludia vsak mne to robi uplne na kazdom webe kde som to skusal - on si povytvara nove tabulky a koniec ... ja to robim tak ze manualne upravujem v databazach - danu konfiguracnu tabulku a vtedy to je samozrejem v pohode
03. čvn 2012 23:40 #94273
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Asi se to tu neresi proto, protoze tohle zde neni forum pro Virtuemart ale Joomla.metaltemplar napsal: vobec nie a nechapem preco to tu neriesia dalsi ludia vsak mne to robi uplne na kazdom webe kde som to skusal
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
04. čvn 2012 09:48 #94275
Odpověď od Bart
Moderátor
Samozřejmě že i zde se mohou řešit problémy s VirtueMartem . Zkuste zabrousit na
www.obchod-virtuemart.cz/forum/
, třeba se tam už nějaký podobný problém řešil.