Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart 2 - nevysvetlitelný problem
24. kvě 2012 13:53 #93934
Dobrý deň,
mam jeden nevysvetliteľný problém vo Virtuemarte 2.0.6 na Joomle 2.5.4.
Doslova z ničoho nič sa stalo to, že v administrácií priamo vo Virtuemarte nie je vidno žiadne tovar, žiadne objednávky a všetky nastavenia virtuemartu -teda obchodu sa proste vymazali. Na webe sa ale všetok tovar zobrazuje úplne správne - proste na webe tovar je a v administrácií je to úplen prázdne.
Dokonca keď sa v administrácií pokúsim pridať nový tovar tak sa mi to nepodarí - proste vypíše že je všetko OK ale tovar sa už v zozname tovarov nezobrazí. To isté keď sa pokúsim spraviť nastavenia obchodu - napríklad doplním tel. číslo, e-mail, názov predajcu ale neuloží to - i keď vypíše že to uložilo správne.
Pozeral som aj tabuľky v databáže - všetok tovar tam figuruje - ved odtial si ho taha aj na stranku kde sa to zobrazuje správne.
Tento divny jav doslova nastal "iba tak" proste nič sa nevymazalo ani nic podobne, necahpem to.
Napada prosim niekoho nieco ako toto mohlo vzniknut?
Dakujem za akekovek rady.
mam jeden nevysvetliteľný problém vo Virtuemarte 2.0.6 na Joomle 2.5.4.
Doslova z ničoho nič sa stalo to, že v administrácií priamo vo Virtuemarte nie je vidno žiadne tovar, žiadne objednávky a všetky nastavenia virtuemartu -teda obchodu sa proste vymazali. Na webe sa ale všetok tovar zobrazuje úplne správne - proste na webe tovar je a v administrácií je to úplen prázdne.
Dokonca keď sa v administrácií pokúsim pridať nový tovar tak sa mi to nepodarí - proste vypíše že je všetko OK ale tovar sa už v zozname tovarov nezobrazí. To isté keď sa pokúsim spraviť nastavenia obchodu - napríklad doplním tel. číslo, e-mail, názov predajcu ale neuloží to - i keď vypíše že to uložilo správne.
Pozeral som aj tabuľky v databáže - všetok tovar tam figuruje - ved odtial si ho taha aj na stranku kde sa to zobrazuje správne.
Tento divny jav doslova nastal "iba tak" proste nič sa nevymazalo ani nic podobne, necahpem to.
Napada prosim niekoho nieco ako toto mohlo vzniknut?
Dakujem za akekovek rady.
24. kvě 2012 14:29 #93935
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
co jiny prohlizec?
bez kouknuti na web se tezko hada
bez kouknuti na web se tezko hada
Joomla! pro každého
24. kvě 2012 14:33 #93936
Odpověď od metaltemplar
Začátečník
vsetko take iste, aj cookies som vymazal, pouzivam FF a v Opere to zobrazuje tak isto, dokonca aj na inom PC a pod inym prihlasovacim menom. Urcite to nesuvisi s prehliadacom teda.
24. kvě 2012 15:17 #93939
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
hmm, tak pak kouknout na logy od ftp
pripadne se zamyslet, co jste naposledy delal
podivat se do nejake zalohy (hosting, akeeba)
pripadne se zamyslet, co jste naposledy delal
podivat se do nejake zalohy (hosting, akeeba)
Joomla! pro každého
24. kvě 2012 23:37 #93943
Odpověď od metaltemplar
Začátečník
ahoj zistil som kde bol problem resp. co to spôsobovalo, radsej som zalozil novu temu ak chces a mas cas pomoct tak precitaj si to tu:
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...-dalsie-tabuky#93942
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...-dalsie-tabuky#93942