Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

AceSEF vs JoomSEF vs sh404SEF

21. kvě 2012 19:45 #93807
AceSEF vs JoomSEF vs sh404SEF od Jarda Novotný
Začátečník
S jakým SEF rozšířením máte nejlepší zkušenosti? AceSEF nebo JoomSEF či sh404SEF . Které byste mi doporučili?

21. kvě 2012 19:54 #93810
Odpověď od Karri
Návštěvník
Nejlepší je výchozí přepis SEF URL Joomla!. Každá komponenta pro přepis URL, která si ukládá URL do databáze, je jen zdrojem potíží - svého času jsem jednu používal a když jsem si uvědomil, kolik času trávím s jejím nastavováním a údržbou, šla do píííp... :) Ale jestli máš dost času, peněz a pevné nervy, klidně si některou pořiď ;)

21. kvě 2012 19:56 #93812
Odpověď od Jarda Novotný
Začátečník
Děkuji za velmi přínosnou odpověď. Zkusím tedy nějak nastavit SEF URL Joomla!, jak mi radíš.

21. kvě 2012 22:21 #93831
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
jsem max spokojen s sh404sef, jelikoz jej mam i zaplacen
nastavim jen jednou a jedu
idelani pro eshop s vm1.x atd.

Joomla! pro každého

22. kvě 2012 09:04 #93834
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Zalezi na tom na jaky web, jak obsahly web. Asi zbytecne je instalovat JoomSef na web, kde je 10 statickych stranek, tam postaci SEF joomly. Ale zase pro eshop si bez SEF rozsireni nejak nedokazu predstavit.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

22. kvě 2012 09:52 #93835
Odpověď od Bong
Moderátor
SEF komponentám se vyhýbám. Trochu rozsáhlejší web a databáze nabude do obludných rozměrů.
Jenže někdy je to opravdu potřeba, když je potřeba zbavit se třeba kategorie, nebo čísel v adrese.
Nemá někdo jiné, jednodušší řešení? Třeba i na úpravu Joomly? Zdá se mi zbytečné používat robustní řešení v případě, že jen chci adresy trochu zkulturnit....

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.