Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
YOO theme šablony
21. kvě 2012 08:33 #93777
Na lokále mám nainstalované 2 šablony z
www.yootheme.com/demo/
- CLOUD a REVISTA. Zatím se mi nedaří nastavit Frontpage tak, aby se tam zobrazovaly hlavní články - třeba tak, jak jsou na zpravy.idnes.cz - tedy ať je článek v jakékoliv kategorii, pokud ho označím jako hlavní, zobrazí se na Frontpage. Nevíte někdo, kde se to nastavuje?
Finální stav by měl být podobný tomu jako je například zpravy.idnes.cz/
Finální stav by měl být podobný tomu jako je například zpravy.idnes.cz/
21. kvě 2012 11:35 - 21. kvě 2012 11:36 #93779
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Přečtěte si pokyny a informace k šabloně. Obdobné dotazy Vám ráda zodpoví i podpora YOOtheme.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Poděkovali: Pavel Felgr
21. kvě 2012 11:41 #93780
Odpověď od Pavel Felgr
Uživatel
No nakonec jsem to našel i bez podpory YOOTHEME, ale byl to poněkud nezvyk takhle to mít nastaveno ...
21. kvě 2012 11:51 - 21. kvě 2012 11:51 #93781
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Přínosná (i pro ostatní) je informace, na základě které mohou i jiní obdobný problém vyřešit.
Informace, že jste "to" našel, je pouze chvályhodná.
Informace, že jste "to" našel, je pouze chvályhodná.
21. kvě 2012 11:57 #93782
Odpověď od Pavel Felgr
Uživatel
Nevím jak to je u jiných šablon YOOTHEME, ale tady u CLOUD a REVISTA je to přes Správce šablon - Varianty šablon
V záložce GENERAL a PROFILES je třeba nastavit FRONTPAGE, vlevo zaškrtnout HOME v seznamu stránek. U PROFILES je pak třeba vybrat LAYOUT tak jak bude potřeba pro danou šablonu
V záložce GENERAL a PROFILES je třeba nastavit FRONTPAGE, vlevo zaškrtnout HOME v seznamu stránek. U PROFILES je pak třeba vybrat LAYOUT tak jak bude potřeba pro danou šablonu
Poděkovali: karel