Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém s Kunena fórum
20. kvě 2012 17:59 #93770
Dobrý den,
Nainstaloval jsem na webu komponentu Kunena a mám následující problém - týká se to tlačítka "Označit všechna fóra jako přečtená", které se zobrazuje neúměrně vysoké. Viz. následující odkaz. Nevíte někdo prosím co stím? Joomla běží na šabloně RT Clarion.
rctech.cz/index.php/forum/index
Předem děkuji
Honza H.
Nainstaloval jsem na webu komponentu Kunena a mám následující problém - týká se to tlačítka "Označit všechna fóra jako přečtená", které se zobrazuje neúměrně vysoké. Viz. následující odkaz. Nevíte někdo prosím co stím? Joomla běží na šabloně RT Clarion.
rctech.cz/index.php/forum/index
Předem děkuji
Honza H.
20. kvě 2012 18:50 #93772
Odpověď od Honza Halík
Uživatel
Omlouvám se, už jsou zapnuté! Pro rychlejší orientaci přikládám screen toho problému. Jinak aby to tlačítko na fóru bylo vidět, musíte být přihlášen (uživatel: user heslo: user)
Díky
Díky
20. kvě 2012 19:15 #93774
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
V CSS souboru (components/com_kunena/template/sd_aphotic/css/kunena.forum-min.css) si najděte selektor #Kunena .klist-markallcatsread input.kbutton a doplňte do něj vlastnost height: 22px. CSS soubor je komprimovaný, proto vám nemohu říct, na kterém řádku selektor najdete (soubor má pouze jeden řádek)
20. kvě 2012 19:40 #93775
Odpověď od Honza Halík
Uživatel
Moc děkuji za radu. Je vidět, že se vyznáte! Už to funguje, přesně jak jste mi poradil .
S pozdravem
Honza H.
S pozdravem
Honza H.