Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Chyba acymailing
18. kvě 2012 10:12 #93720
Zdravim, nainstaloval jsem si acymailing, ale nejak to blblo, tak jsem komponentu odinstaloval a pouzil novou instalaci, ta se sice nainstaluje a po instalaci mohu editovat, takze komponenta je nainstalovana a existuje, ale neobjevuje se v nabidce menu komponenty????? Jak odkaz dostat do nabidky zkousel jsem preinstalovat nebo odtranit a nainstalovat, ale stale stejny problem.
18. kvě 2012 12:56 #93727
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
sice to mam jen na j1.5, ale funguje naprosto ok
co mate za hosting? nemate problemy s instalacemi (problemy s pravy na soubory)
pripadne ji odeberte uplne = odinstalace + zkontrolujte, ze je odebrano vse na ftp i v DB
co mate za hosting? nemate problemy s instalacemi (problemy s pravy na soubory)
pripadne ji odeberte uplne = odinstalace + zkontrolujte, ze je odebrano vse na ftp i v DB
Joomla! pro každého
18. kvě 2012 13:56 #93730
Odpověď od raki
Návštěvník
Udelal jsem uplnou odinstalaci, i pres FTP a vycistil tmp a nainstaloval... Nic... vypada to, ze nainstalovana (komponenta) je jen se neulozi v nabidce komponenty... protoze, kdyz zadam retezec
/administrator/index.php?option=com_acymailing&ctrl=dashboard, tak se zobrazi ovladaci panel a vse funguje...
/administrator/index.php?option=com_acymailing&ctrl=dashboard, tak se zobrazi ovladaci panel a vse funguje...
18. kvě 2012 14:40 #93732
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
rikal jsem, at kouknete i do DB, zda tam komponenta je
pripadne zkuste komponentu "prohledat"
viz menu stejne, jako je instalace komponenty, ale je to jina zalozka
pripadne zkuste komponentu "prohledat"
viz menu stejne, jako je instalace komponenty, ale je to jina zalozka
Joomla! pro každého
18. kvě 2012 19:10 #93738
Odpověď od raki
Návštěvník
TO JSEM UDELAL... Odstranil jsem componentu, smazal jsem i vsechny souvysejici databaze,, FTP slozky a dalsi... myslim si ze vsech co je potreba no a pri dalsi instalaci opet instalace probehla v poradku a v zalozce komponent neni...????