Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Chyba acymailing

18. kvě 2012 10:12 #93720
Chyba acymailing od raki
Návštěvník
Zdravim, nainstaloval jsem si acymailing, ale nejak to blblo, tak jsem komponentu odinstaloval a pouzil novou instalaci, ta se sice nainstaluje a po instalaci mohu editovat, takze komponenta je nainstalovana a existuje, ale neobjevuje se v nabidce menu komponenty????? Jak odkaz dostat do nabidky zkousel jsem preinstalovat nebo odtranit a nainstalovat, ale stale stejny problem.

18. kvě 2012 12:56 #93727
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
sice to mam jen na j1.5, ale funguje naprosto ok
co mate za hosting? nemate problemy s instalacemi (problemy s pravy na soubory)

pripadne ji odeberte uplne = odinstalace + zkontrolujte, ze je odebrano vse na ftp i v DB

Joomla! pro každého

18. kvě 2012 13:56 #93730
Odpověď od raki
Návštěvník
Udelal jsem uplnou odinstalaci, i pres FTP a vycistil tmp a nainstaloval... Nic... vypada to, ze nainstalovana (komponenta) je jen se neulozi v nabidce komponenty... protoze, kdyz zadam retezec
/administrator/index.php?option=com_acymailing&ctrl=dashboard, tak se zobrazi ovladaci panel a vse funguje... :(

18. kvě 2012 14:40 #93732
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
rikal jsem, at kouknete i do DB, zda tam komponenta je
pripadne zkuste komponentu "prohledat"
viz menu stejne, jako je instalace komponenty, ale je to jina zalozka

Joomla! pro každého

18. kvě 2012 19:10 #93738
Odpověď od raki
Návštěvník
TO JSEM UDELAL... Odstranil jsem componentu, smazal jsem i vsechny souvysejici databaze,, FTP slozky a dalsi... myslim si ze vsech co je potreba no a pri dalsi instalaci opet instalace probehla v poradku a v zalozce komponent neni...????

18. kvě 2012 19:14 #93739
Odpověď od raki
Návštěvník
jeste posilam printscrean