Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Profil autora se všemi jeho články ve 2.5

18. kvě 2012 10:30 #93722
Odpověď od Rostislav Oboňa
Uživatel
Jsem slepoň, moc díky, jdu to zkusit.
Díky za ochotu!

31. čvc 2012 17:30 #95989
Odpověď od Aqui
Začátečník
zdarec borci,

mel bych take malou prosbu ohledne autoru clanku.

Vzdycky se mi libilo, ze lze k clanku nastavit jmeno autora, datum vytvoreni, zobrazit ikonky tisku apod. Neresim trideni autoru a jejich clanku. K clanku se autor zobrazi vice neni treba, ale snazim se vyjmout odkaz na autora. Nastavuji to v global parametrech i primo v clanku. Nic. odkaz stale odkazuje do neexistujicich contact linku.

Zajimave je, ze kdyz se to asi dobre vyspi, tak se mi ukaze autor bez odkazu ale ted tam zase ten odkaz vysi. Stale si to testuju a nevim co kde nastavit. Jednu chvili jsem mel podezreni, ze se parametry daji jeste nastavit podle kategorie, jelikoz mam 2 a v te jedne mi to ukazalo odkaz a clancich te druhe zase ne.

A pak opet vsude. Nevim cim to muze byt, s jistotou to nemohu ani nasimulovat, protoze se to tak chova temer samo. Muze to ovlivnovat nejake 3party rozsireni nebo neco jineho co nevidim v nastaveni?

Moc dekuji za jakykoliv postreh.

Zdarec :-) Aq.

01. srp 2012 15:01 #96008
Odpověď od Cony
Moderátor
Joomla sama o sobě odkaz na autora neumí, tipnul bych to na Community Builder nebo na JoomSocial nebo něco podobného...

02. srp 2012 08:04 - 02. srp 2012 08:08 #96022
Odpověď od Aqui
Začátečník

Cony napsal: Joomla sama o sobě odkaz na autora neumí, tipnul bych to na Community Builder nebo na JoomSocial nebo něco podobného...

No dobře, ale v nastavení ve správci článků a "Možnosti" a v záložce články ti to nabízí toto:

Zobrazit autora Skrýt Zobrazit
Odkaz na autora Ne Ano

Tak proč by to něuměla?

Ano CB mám instalované, ale zaboha jsem tam nic k vypnutí toho linku neobjevil. To je hledání jehly v k.s.

PS: Toto jsem s využíval v J1.0.x a snad i v 1.5 a šlo to normálně...v J2.5.6 si to dělá pokaždé co chce.

Někde vypnuto, zapnuto...přitom globál je jasně vypnutý. Když jsem ve frontu jako admin tak je asi normální že jsou linky na autora aktivní..to mne netrápí, i přesto že zákaz je zákaz. Ale když přihlášen nejsem tak to má autonomní chování. Věřím, že v tom bude jen nějaká kulišárna, a snad to půjde nějak vyřešit.

02. srp 2012 11:44 #96026
Odpověď od Cony
Moderátor
Máte pravdu, Joomla umí "odkazy na autora", ale jen když příslušný autor má napárovaný kontakt, pak je to vlastně proklik na kontakt.

Pokud je to tento typ odkazu (tzn. dostanete se do kontaktu), prošel bych nastavení příslušných menu, ty přebíjejí globální nastavení, případně konkrétních článků.

02. srp 2012 15:14 #96036
Odpověď od Aqui
Začátečník

Cony napsal: Máte pravdu, Joomla umí "odkazy na autora", ale jen když příslušný autor má napárovaný kontakt, pak je to vlastně proklik na kontakt.

Pokud je to tento typ odkazu (tzn. dostanete se do kontaktu), prošel bych nastavení příslušných menu, ty přebíjejí globální nastavení, případně konkrétních článků.

Tak to urcite projdu, to jsem nejak minul. Nicmene, ten naparovayny kontak tedy nefungoval nikterak dobre. Zobrazuje se prave bez kontaktu odkaz na autora a pri kliknuti to hodi 404. Coz je tedy logicke, neni naparovany na kontakt a nenajde stranku.

Cili to je ten duvod proc to chci zlikvidovat...at se mi neparuje link s neexistujicim kontaktem!!

Diky za nasmerovani, proverim.