Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca Gallery - 2 fotogalerie
17. kvě 2012 09:08 - 17. kvě 2012 09:08 #93674
Hledal jsem a nikde jsem tady našel (nebo jsem slepoň), jestli někdo neví jak vytvořit 2 různé fotogalerie ve Phoca Gallery? Jednu mám ta funguje supr, ale potřeboval bych ještě jednu a neměli by spolu mít nic společného. Zkoušel jsem pomocí kategorií, to nešlo.
Díky za každý nápad.
Díky za každý nápad.
17. kvě 2012 10:14 #93676
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,
ano, pomocí kategorií to jde, ale musí se např. vytvořit dva odkazy na dvě kategorie a v nastavení zakázat zpáteční šipku na zobrazení všech kategorií. Tedy pokud by uživatel procházel strom kategorií, dostal by se zpět na výchozí kategorii, ale už ne na seznam všech kategorií.
Další možnost je použití nějaké klonovací komponenty, která naklonuje Phoca Gallery a zduplikuje ji. Tuším že tady na portále byla naklonovaná katalogová komponenta - jedna pro webové stránky, druhá pro hostingy.
ano, pomocí kategorií to jde, ale musí se např. vytvořit dva odkazy na dvě kategorie a v nastavení zakázat zpáteční šipku na zobrazení všech kategorií. Tedy pokud by uživatel procházel strom kategorií, dostal by se zpět na výchozí kategorii, ale už ne na seznam všech kategorií.
Další možnost je použití nějaké klonovací komponenty, která naklonuje Phoca Gallery a zduplikuje ji. Tuším že tady na portále byla naklonovaná katalogová komponenta - jedna pro webové stránky, druhá pro hostingy.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
17. kvě 2012 11:19 - 17. kvě 2012 11:19 #93678
Odpověď od Petr Stejskal
Uživatel
Ano, to zabralo, ani nevím, kde jsem dělal chybu předtím, když jsem to zkoušel. Pomocí kategorií a podkategorií to je celkem snadné. Díky za radu.