Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Chyba při instalaci VM 2.0.6
09. kvě 2012 18:40 #93437
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
zazipovaný soubor jsem nejdříve rozzipoval, na VM a VM AIO
09. kvě 2012 19:01 - 09. kvě 2012 19:02 #93438
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Na snorchl.cz (z prvního příspěvku), je prestashop, co je jinak, než uvádíte (provozujete PS i VM na jedne úrovni)?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
09. kvě 2012 19:09 - 09. kvě 2012 19:12 #93439
Pokročilý uživatel
Je tam prestashop, nyní jsem si v jiném adresáři (ne root, DATABÁZOVÝ server je jiný) nainstaloval Joomlu a chtěl dodělat VM s tím, že až bude vše přenastaveno a připraveno k ostrému provozu, tak překlopím Joomlu místo prestashopu.
Může to být problém?
Jak jinak připravit joomlu a VM před ostrým startem?
Může to být problém?
Jak jinak připravit joomlu a VM před ostrým startem?
09. kvě 2012 19:46 #93440
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Pokud testovací web funguje (frontend a backend), tak hláška "MySQL server has gone away" s tím nesouvisí. Více viz např.:
www.joomlaportal.cz/index.php/clanky-mai...server-has-gone-away
Problém přesunu mezi složkami může souviset pouze s uložením cest v nastavení VM a odkazů v DB.
Zkuste "problémový" SQL kod vložit do příslušné tabulky ručně - uvidíte, jestli MySQL hlásí něco konkrétnějšího.
Problém přesunu mezi složkami může souviset pouze s uložením cest v nastavení VM a odkazů v DB.
Zkuste "problémový" SQL kod vložit do příslušné tabulky ručně - uvidíte, jestli MySQL hlásí něco konkrétnějšího.
Poděkovali: Chcibezpečí.cz
09. kvě 2012 19:53 #93441
Pokročilý uživatel
Díky
Web normálně jede, vše jde včetně jiných komponent OK
Jen VM nejde
Jak vložit problémový kod ručně? Díky za radu.
Web normálně jede, vše jde včetně jiných komponent OK
Jen VM nejde
Jak vložit problémový kod ručně? Díky za radu.
09. kvě 2012 20:24 #93442
Pokročilý uživatel
Tak jsem upravil soubor podle článku, ale bez výsledku, nešlo to ani když jsem zvýšil čas.
Díky
Díky