Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Chyba při instalaci VM 2.0.6
09. kvě 2012 16:39 - 09. kvě 2012 17:32 #93425
Dobrý den, snažím se na hostingu nainstalovat Joomlu 2.5, vše je OK
Pak chci přidat VM 2 a mám problém, vypíše mi to následující chybu, hosting mi tvrdí, že u nich je vše v pořádku a je to chyba joomly, můžete mi poradit kde co změnit v nastavení? Děkuji předem.
Na foru pro VM mi nikdo zatím neodpověděl, proto se obracím na odborníky na Joomlu s prosbou o radu, která tu je vždy lepší, díky moc.
Zde je to chybové hlášení, kopíruji ho raději celé:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/joomla/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 377
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/joomla/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 377
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/joomla/libraries/joomla/database/table.php on line 406
Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/joomla/tmp/install_4faa7ffd78ac0/install/script.virtuemart.php on line 305
VmConfig::installVMConfig: COM_VIRTUEMART_SQL_ERROR DB function failed with error number 2006
MySQL server has gone away SQL=INSERT INTO `zsmkv_virtuemart_configs` (`virtuemart_config_id`, `config`) VALUES ... atd...
Pak chci přidat VM 2 a mám problém, vypíše mi to následující chybu, hosting mi tvrdí, že u nich je vše v pořádku a je to chyba joomly, můžete mi poradit kde co změnit v nastavení? Děkuji předem.
Na foru pro VM mi nikdo zatím neodpověděl, proto se obracím na odborníky na Joomlu s prosbou o radu, která tu je vždy lepší, díky moc.
Zde je to chybové hlášení, kopíruji ho raději celé:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/joomla/libraries/joomla/database/table.php on line 406
Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/www/snorchl.cz/subdomeny/www/joomla/tmp/install_4faa7ffd78ac0/install/script.virtuemart.php on line 305
VmConfig::installVMConfig: COM_VIRTUEMART_SQL_ERROR DB function failed with error number 2006
MySQL server has gone away SQL=INSERT INTO `zsmkv_virtuemart_configs` (`virtuemart_config_id`, `config`) VALUES ... atd...
09. kvě 2012 17:16 #93427
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Jakýpak je ten hosting co má všechno v pořádku? Jaká tam běží verze PHP a MySQL?
09. kvě 2012 18:11 #93433
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
Děkuji za ochotu se tím zabývat
Je to station.cz
Před měsícem jsem si tam instaloval a vše bylo ok, až nyní to zlobí
Zde je nastavení PHP s35.station.cz/php/
MySql tam je 5-3 tady je nastavení serverů ten s databází je 35
www.station.cz/nastaveni/
Je to station.cz
Před měsícem jsem si tam instaloval a vše bylo ok, až nyní to zlobí
Zde je nastavení PHP s35.station.cz/php/
MySql tam je 5-3 tady je nastavení serverů ten s databází je 35
www.station.cz/nastaveni/
09. kvě 2012 18:25 #93434
Odpověď od Bong
Moderátor
Copak server, ale co vám vypisuje Joomla samotná? Koukněte do Stránky - Systémové informace, zda to je tiptop s požadavky na Joomla i Virtuemart. Viz například příspěvek:
forum.virtuemart.net/index.php?topic=102037.0
09. kvě 2012 18:31 #93435
Podstatný je i postup, jakým instalujete: forum.virtuemart.net/index.php?topic=95224.0
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Nemáte již VM2 na webu nainstalované?Dobrý den, snažím se na hostingu nainstalovat Joomlu 2.5, vše je OK
Pak chci přidat VM 2 a mám problém ...
Podstatný je i postup, jakým instalujete: forum.virtuemart.net/index.php?topic=95224.0
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
09. kvě 2012 18:38 #93436
Odpověď od Chcibezpečí.cz
Pokročilý uživatel
Tak v menu je vše OK
VM tam nemám, nyní zkouším dát VM 2.0.2 a výsledek je stejný.
Zase stejné chyby.
Před měsícem jsem to instaloval u jiné domény a vše bylo OK, pro tuto doménu mám jiný hosting i jinou databázi.
VM tam nemám, nyní zkouším dát VM 2.0.2 a výsledek je stejný.
Zase stejné chyby.
Před měsícem jsem to instaloval u jiné domény a vše bylo OK, pro tuto doménu mám jiný hosting i jinou databázi.