Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Kunena - nejde změnit css
09. kvě 2012 10:40 #93410
Ahoj všem.
Nejde mi změnit css styly. Jde mi o změnu barev šablony v kunene. Mám v kunene přiřazenou šablonu a jakmile chci změnit barvu třeba pozadí tak se nic nestane. Zkoušel jsem změnit spousu věcí ale kunena na změnu stylu vůbec nereaguje. Vyzkoušel jsem změnit default vzhled kuneny a taky nic. Nevíte někde kde je chyba? Smazal jsem všechny paměti jak v joomle tak v prohlížečích a pořád nic.
Joomla 2.5.4
Kunena 1.7.2
Nejde mi změnit css styly. Jde mi o změnu barev šablony v kunene. Mám v kunene přiřazenou šablonu a jakmile chci změnit barvu třeba pozadí tak se nic nestane. Zkoušel jsem změnit spousu věcí ale kunena na změnu stylu vůbec nereaguje. Vyzkoušel jsem změnit default vzhled kuneny a taky nic. Nevíte někde kde je chyba? Smazal jsem všechny paměti jak v joomle tak v prohlížečích a pořád nic.
Joomla 2.5.4
Kunena 1.7.2
09. kvě 2012 11:30 #93411
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ideálně dejte odkaz na stránky jež chcete změnit a popište přesně co chcete, kde co měníte a co nejde.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
09. kvě 2012 12:55 #93414
Odpověď od Uncanny
Uživatel
Bohužel stránky mám výstavbě a jsou odpojeny pro veřejnost. Stačilo by mi vědět jestli je hlavní css styl v kunene nebo v šabloně kterou pro kunenu používám. Jakmile smažu v šabloně css styl, kunena se převede do svého defaultního vzhledu. Tak bych řekl že je to css souborem šablony. Ale na jakoukoli změnu uvnitř souboru kunena prostě nereaguje.
PS: A taky mi blbne BBCode. Přeskakuje když na něj najedu myší. nejradši bych ho zrušil ale nenašel sem kde se to dělá.
PS: A taky mi blbne BBCode. Přeskakuje když na něj najedu myší. nejradši bych ho zrušil ale nenašel sem kde se to dělá.
09. kvě 2012 13:22 #93417
Odpověď od Uncanny
Uživatel
Už sem to našel. Neupravuje se to v "kunena.forum.css" jako dřív, ale v "kunena.forum-min.css".
Tak si konečně udělám vlastní styl
Ještě bych potřeboval vyřešit ten BBCode.. ať nemusím zakládat nové vlákno. Popř. jak si vložím jiný BBCode..? Je to modul nebo plugin?
Tak si konečně udělám vlastní styl
Ještě bych potřeboval vyřešit ten BBCode.. ať nemusím zakládat nové vlákno. Popř. jak si vložím jiný BBCode..? Je to modul nebo plugin?
09. kvě 2012 14:38 #93421
Odpověď od Uncanny
Uživatel
Tak vyřešeno. Pro ostatní ještě..
Soubor "kunena.forum-min.css", zde si upravíte styl kuneny. Soubor je ale komprimovaný a tedy špatně čitelný. Dekomprese souboru pomocí "HTML Athlete 2008" programu.
Soubor "kunena.forum-min.css", zde si upravíte styl kuneny. Soubor je ale komprimovaný a tedy špatně čitelný. Dekomprese souboru pomocí "HTML Athlete 2008" programu.
09. kvě 2012 16:16 #93423
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
pros shanet dalsi program, kdyz v hojne pouzivanem pspadu je toto jako fce?
Joomla! pro každého