Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Idea Kunena - nejde změnit css

09. kvě 2012 10:40 #93410
Kunena - nejde změnit css od Uncanny
Uživatel
Ahoj všem.
Nejde mi změnit css styly. Jde mi o změnu barev šablony v kunene. Mám v kunene přiřazenou šablonu a jakmile chci změnit barvu třeba pozadí tak se nic nestane. Zkoušel jsem změnit spousu věcí ale kunena na změnu stylu vůbec nereaguje. Vyzkoušel jsem změnit default vzhled kuneny a taky nic. Nevíte někde kde je chyba? Smazal jsem všechny paměti jak v joomle tak v prohlížečích a pořád nic.

Joomla 2.5.4
Kunena 1.7.2

09. kvě 2012 11:30 #93411
Odpověď od Bong
Moderátor
Ideálně dejte odkaz na stránky jež chcete změnit a popište přesně co chcete, kde co měníte a co nejde.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

09. kvě 2012 12:55 #93414
Odpověď od Uncanny
Uživatel
Bohužel stránky mám výstavbě a jsou odpojeny pro veřejnost. Stačilo by mi vědět jestli je hlavní css styl v kunene nebo v šabloně kterou pro kunenu používám. Jakmile smažu v šabloně css styl, kunena se převede do svého defaultního vzhledu. Tak bych řekl že je to css souborem šablony. Ale na jakoukoli změnu uvnitř souboru kunena prostě nereaguje.

PS: A taky mi blbne BBCode. Přeskakuje když na něj najedu myší. nejradši bych ho zrušil ale nenašel sem kde se to dělá.

09. kvě 2012 13:22 #93417
Odpověď od Uncanny
Uživatel
Už sem to našel. Neupravuje se to v "kunena.forum.css" jako dřív, ale v "kunena.forum-min.css".
Tak si konečně udělám vlastní styl :)

Ještě bych potřeboval vyřešit ten BBCode.. ať nemusím zakládat nové vlákno. Popř. jak si vložím jiný BBCode..? Je to modul nebo plugin?

09. kvě 2012 14:38 #93421
Odpověď od Uncanny
Uživatel
Tak vyřešeno. Pro ostatní ještě..
Soubor "kunena.forum-min.css", zde si upravíte styl kuneny. Soubor je ale komprimovaný a tedy špatně čitelný. Dekomprese souboru pomocí "HTML Athlete 2008" programu.

09. kvě 2012 16:16 #93423
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
pros shanet dalsi program, kdyz v hojne pouzivanem pspadu je toto jako fce?

Joomla! pro každého