Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité Phocagallery 3.2

08. kvě 2012 07:47 - 08. kvě 2012 07:48 #93386
Phocagallery 3.2 od courier
Návštěvník
Zdravím všechny potřebuji radu. Mám naistalovanou galerii a v ní kategorie a podkategorie.
V nastavení mám nastaveno řazení sestupně podle datum. Jestli jsem to dobře pochopil je to datum od vytvoření nebu updatu kategorie. Jenže mě se to řadí jak chce jak kdyby tam někde bylo nastaveno náhodně. Nedaří se mi s tím nic udělat. Nevíte někdo jak přinutit galerii aby reagovala na řazení ? Nereaguje ani na řazení z frontend !
verze 3.2 J!2.5.4.
Díky za každý nápad

08. kvě 2012 09:01 #93389
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkontrolujte si v hlavním nastavení PG a položce menu, která odkazuje na PG, vše co se týká ŘAZENÍ.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: courier

08. kvě 2012 11:59 #93393
Odpověď od courier
Návštěvník
To jsem přirozeně udělal všude je nastaveno datum sestupně. jinak v menu položka řazení není.
Podle mě do toho kecá řazení které je na stránce kategorie z frontendu. Ale ani toto nereaguje. k vidění je to zde:
tady to je
opravdu to nejede nevim kde je problem

08. kvě 2012 15:14 #93394
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, ještě zkontroluj, jestli si opravdu nastavil správný parametr, parametrů je víc a můžou být lehce zaměněný, např.:

- řazení obrázků
- řažení kategorií
- řažení obrázků v "categories view in category view"
- řazení obrázků, který se zobrazují jako "ikona" kategorie, atd. atd.

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: courier

08. kvě 2012 20:18 #93405
Odpověď od courier
Návštěvník
Díky byli tam ještě dva parametry v obecném nastavení toho jsem si nevšiml. Omlouvám se že jsem tuu prudil příště budu lépe koukat