Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Portál na práci

07. kvě 2012 11:38 #93352
Portál na práci od Pavel
Uživatel
Zdravím Vás,

chtěl bych vytvořit portál na hledání práce - pouze v Praze.
Jen jsem se Vás chtěl optat, může poradit někdo nějaký systém? Nefunguje nějaká komponenta, která by to zvládla?
Napadla mě komponenta - Marketplace - bude to vlastně jakýsi inzertní katalog...ale jestli není něco úplně speciálního - hledal jsem, ale nějak se mi nepodařilo najít.
S tím by mělo být zřejmě související vyhledávání - aby se dalo hledat dle kategorii a dle dalších volně nastavitelných kriterii.

Může někdo poradit?
POkud by měl někdo zájem a má čas weby tvořit a pomoc mi s tím....tak rád za Vaše služby zaplatím.

Díky moc za Vaše odpovědi...

07. kvě 2012 12:32 #93355
Odpověď od Bong
Moderátor
Mám takový pocit, že tento obor se bude těžko prorážet až k nebeským výšinám. Ale komponenta pro inzerci by vaše požadavky měla splňovat.

Spíš se zkuste zamyslet, zda nepoužít některou z dostupných služeb, nemuset se o přísun inzerátů starat a ještě inkasovat peníze za provizi. Například careerjet.cz/partners/, k dispozici javascript na vložení, PHP i RSS kanály. Zprovozníte za půl hodiny a jediná vaše starost bude, aby na vaše stránky chodili prácechtiví uživatelé.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Pavel

07. kvě 2012 12:37 #93356
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
jobportal od joomlart

pokud ale nemate dostatek casu, znalosti, ... financi (radove 6mistna castka a to ne ta nejnizsi), tak to ani nezkousejte, protoze s podobnymi "takyportaly" je trh plny

Joomla! pro každého

07. kvě 2012 14:50 #93362
Odpověď od Pavel
Uživatel
Tak to čumím...
A daleko lepší řešení :-)

Jdu to celé omrknout...

07. kvě 2012 15:49 #93365
Odpověď od Pavel
Uživatel
Ještě jedna věc, která s tím tak trošku souvisí, pokud bych využil služeb careerjet... tak by bylo asi dobré, kdybych mohl rovnou do článku kopírovat jejich html kódy a nemusel to řešit přes bannery....je něco podobného?