Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak přidat do formuláře automaticky username
06. kvě 2012 23:18 #93342
Zdravím všechny. Vkládání textových polí a dalších prvků formuláře do něj, není problém. Narazil jsem ovšem na to, že když bych chtěl, aby se mi do záznamu, který přes formulář někdo vyplnuje vložilo i jeho username, ne a ne na to přijít Poradí někdo?
Díky předem.
Díky předem.
06. kvě 2012 23:37 - 06. kvě 2012 23:38 #93343
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Pro formuláře něco používáte, nebo je máte v článku (jako ručně vytvořený HTML formulář)?
Ptáte se na PHP kod, nebo na něco konkrétního v nejmenovaném rozšíření?
Ptáte se na PHP kod, nebo na něco konkrétního v nejmenovaném rozšíření?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
12. kvě 2012 11:34 #93572
Odpověď od Teofil
Návštěvník
No vyzkoušel jsem už mnoho věcí spojených s formuláři. Např. Fabrik, Community Builder, BreezingForms, Xforms. Potřebuji, aby zaregistrovaný uživatel mohl vkládat informace o konaných akcích a pak je zase mohl editovat či vymazat. Přitom aby nemohl na jiné záznamy, které nevložil on sám.
12. kvě 2012 12:21 #93575
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale komponenty pro události (JEvents, EventList, RSEvents!,...) toto mívají přímo integrováno. Nedíval jste se?
12. kvě 2012 16:46 #93585
Odpověď od Teofil
Návštěvník
Ano zkoušel jsem je také. U některých nejde bohužel přidat další formulářové pole. Např- JEvents je výborná komponenta, ale nepřišel jsem na to, jak tam přidat další formulářová pole. Je to vlastně připraveno na základní věci typu, kdy, kde, co a podrobnosti... Potřebuji tam přidat další položky, ale nevím, jak na to.
12. kvě 2012 17:02 #93586
Odpověď od Bong
Moderátor
V JEvents jdou přidávat další pole, ale musíte si zaplatit členství. Pak budete mít možnost si různá další rozšíření stáhnout.