Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nejlepší rozšíření pro zabezpečení Joomla! ?
04. kvě 2012 17:38 - 04. kvě 2012 17:38 #93263
Ahoj,
Jaké rozšíření by jste doporučili pro zabezpečení Joomla! ?
Hodlám koupit SH404SEF (především kvůli SEO), kde je již nějaká ta ochrana součástí. Bohužel zabezpečení, které nabízí SH404SEF není zas tak velké a ve své podstatě obsahuje pouze pár funkcí.
A proto hledám řešení v jiném rozšíření pro zabezpečení.
Rozhoduji se mezi RS Firewall a OSE Anti-Hacker.
Díky za rady.
Jaké rozšíření by jste doporučili pro zabezpečení Joomla! ?
Hodlám koupit SH404SEF (především kvůli SEO), kde je již nějaká ta ochrana součástí. Bohužel zabezpečení, které nabízí SH404SEF není zas tak velké a ve své podstatě obsahuje pouze pár funkcí.
A proto hledám řešení v jiném rozšíření pro zabezpečení.
Rozhoduji se mezi RS Firewall a OSE Anti-Hacker.
Díky za rady.
04. kvě 2012 17:47 #93264
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Jeste zvaz Admin Tools Pro
Poděkovali: kokosek
04. kvě 2012 21:25 #93267
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
co si pod zabezpeceni predstavujete?
mam sh404sef predplacene, se seo to nema v az tak moc spolecneho - je to komponenta hlavne na sef
admin tools pro jsem mel moznost zkusit a neni to spatna komponenta, ale bohate mi staci pouzivat free verzi
rsfirewall je z toho, co znam asi nej, ale nepouzivam - nevidim k tomu duvod
clovek nejake navyky, zkusenosti, ... jiz ziskal praxi, tak snad jsou dostacujici
ose neznam, neposoudim
mam sh404sef predplacene, se seo to nema v az tak moc spolecneho - je to komponenta hlavne na sef
admin tools pro jsem mel moznost zkusit a neni to spatna komponenta, ale bohate mi staci pouzivat free verzi
rsfirewall je z toho, co znam asi nej, ale nepouzivam - nevidim k tomu duvod
clovek nejake navyky, zkusenosti, ... jiz ziskal praxi, tak snad jsou dostacujici
ose neznam, neposoudim
Joomla! pro každého
05. kvě 2012 11:06 #93280
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ja to beru jinak. Pro amatera nebo zacatecnika je lepsi mit Admin Tools (nebo neco podobny), nez nic, protoze lama nic neumi a tyto doplnky aspon neco umi. Jina vec je to pro lidi, kteri s Joomlou umi, rozumi ji atd. Ti si nastavi sami nejlip, co je potreba, ale je porad dulezity myslet i na ty obyc. uzivatele a pro ne je podle myho dobra volba pouzivat firewall nebo Admin Tools. Pro lamu v oblasti PC, je take lepsi pouzivat AV, kdezto zkuseny uzivatel ho vicemene nepotrebuje.
Nevim, jestli se da Admin Tools Pro zkouset, mam pocit, ze ne. Ja ho dostal od autora za nahlaseni jakesi chyby, kterou jsem nahodne objevil a u kamose jsem mel moznost videt RSFirewall Pro a prislo mne lepsi a intuitivnejsi prave nastaveni Admin Tools. Ale pouzivam taky free verzi, protoze novou verzi se prespala ma Pro, ale o trom jsem vedel.
Nevim, jestli se da Admin Tools Pro zkouset, mam pocit, ze ne. Ja ho dostal od autora za nahlaseni jakesi chyby, kterou jsem nahodne objevil a u kamose jsem mel moznost videt RSFirewall Pro a prislo mne lepsi a intuitivnejsi prave nastaveni Admin Tools. Ale pouzivam taky free verzi, protoze novou verzi se prespala ma Pro, ale o trom jsem vedel.
05. kvě 2012 11:12 #93281
Odpověď od Bart
Moderátor
Zkoušel jsem jak RSFirewall!, tak Akeeba Admin Tools Pro. Obě rozšíření mají něco do sebe. Jenže od jisté doby mi RSFirewall! rozhodil a znepřístupnil administraci, tak ho již nepoužívám. Admin Tools Pro je bezva hračka, jen mě trošku vadí ten překlad do češtiny "a lá Google Translate".