Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Jak nahackovat Joomla!?
04. kvě 2012 14:06 #93220
Zajímalo by mne jak nahackovat Joomla!? Chci vyzkoušet zabezpečení svého webu.
Joomla 2.5.x
Joomla 2.5.x
04. kvě 2012 14:59 #93239
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
to vam tady asi nikdo nerekne, co mate a jak udelat
spise zkuste sobe rici, co jste udelal, aby vas nehackli
spise zkuste sobe rici, co jste udelal, aby vas nehackli
Joomla! pro každého
04. kvě 2012 15:11 #93247
Odpověď od Jarda Novotný
Začátečník
Děkuji
2x jsem tento problém u zákazníka řešil. Jedná se pravděpodobně o děravé rozšíření - alpharegistration - docs.joomla.org/Vulnerable_Extensions_List
2x jsem tento problém u zákazníka řešil. Jedná se pravděpodobně o děravé rozšíření - alpharegistration - docs.joomla.org/Vulnerable_Extensions_List
04. kvě 2012 15:28 #93251
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
muze to byt i rozsirenim, ale nejcasteji je to vinou tvurce/spravce/...
kdysi jsem mel rozepsany clanek s nejakymi doporucenimi, co a jak dle meho nej vedomi a svedomi,... ale nedopsal
kdysi jsem mel rozepsany clanek s nejakymi doporucenimi, co a jak dle meho nej vedomi a svedomi,... ale nedopsal
Joomla! pro každého
04. kvě 2012 15:33 #93253
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Vy se snad zdáte.
Jestli vybíráte rozšíření z uvedeného seznamu, tak budou "velmi pravděpodobně" děravé všechny.ned napsal: Jedná se pravděpodobně o děravé rozšíření - alpharegistration - docs.joomla.org/Vulnerable_Extensions_List
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.