Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Editor JCE - už mě trochu štve...Náhrada?

01. kvě 2012 10:57 #93109
Editor JCE - už mě trochu štve...Náhrada? od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ahoj,

používám editor JCE, nicméně po včerejšku už mě začíná dost sr*t. Chystal jsem mailing přes Acy Mailing a vše vypadalo v pohodě i při náhledu. Po odeslání písmo různé velikosti, různé barvy, hnus.

To samé dělá na stránkách. V editoru se to zobrazuje jako černá, na stránce to je už jinak. Jednou tak, jednou onak. Kdyby to bylo pořád stejné, řeknu si, že to je ovlivněno css styly. Není, stačí přeznačit blbě barevné písmo a dát mu barvu a je to ok.

Velikost a druh písma. Jeví se jako stejné, když na něj člověk najede, ukáže se, že to je jiný druh písma ale změnit to nejde...

Je nějaký editor, který funguje lépe? Tohle mě nebaví, resp mě to vytáčí..

Díky

01. kvě 2012 11:03 #93110
Odpověď od Bong
Moderátor
Chudák JCE nedělá nic jiného, než to, jak jste jej (ne)nastavil.

Editorů je ale více: extensions.joomla.org/extensions/edition/editors

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

01. kvě 2012 11:06 #93111
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
To je možné, on mi vyhovuje co do editace tabulek a dalších těchto vychytávek, dost možná je chyba skutečně ve mě.
Dalo by se poradit, jak si JCE přenastavit, abych s ním byl spokojený?
Díky

01. kvě 2012 11:10 #93112
Odpověď od Bart
Moderátor
Osobně mám s JCE velice dobré zkušenosti a nedám na něj dopustit. Pokud přesto chcete zkusit jiný editor , tak mohu doporučit JCK editor . Je to hodně dobrý editor, rychlý, přehledný, v češtině (editor, ne administrace editoru).

01. kvě 2012 11:13 #93113
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Což o to, já bych u JCE rád a klidně zůstal, kdyby mě netrápil svou poťouchlostí, byť možná způsobenou mou neschopností a nevědomostí o jeho nastavení. Co do editace textů a mailingů mi vyhovuje maximálne, nicméně tam jsou ty nepříjemnosti s nemožností editace písma a skákání různých stylů a neukazování rozdílného písma v editoru...Nepříjemné..