Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
virtuemart doprava
30. dub 2012 15:49 #93099
existuje sposob ako pri nakupe automaticky vyplnit predvolenu dopravu?
dakujem
dakujem
30. dub 2012 16:41 #93100
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
trosku vice informaci by to chtelo
na zaklade ceho by se automaticky vyplnila?
na zaklade ceho by se automaticky vyplnila?
Joomla! pro každého
01. kvě 2012 12:31 #93117
Odpověď od Michal
Začátečník
na zaklade jakehokoliv nastaveni nebo cehokoliv, co by ste proadil?chcel by som proste ci by sa dalo ked si zakaznik objedna zbozi tak aby mu v kosiku uz svietila doprava i platba, samozrejme ak by sa mu nepacilo tak by ju zmenil...aby to proste uz bolo vyplnene.
dakujem
dakujem
01. kvě 2012 19:23 #93122
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
trochu se ztracim v tom, co presne chcete
chcete, aby byl kosik na jedne strane a hned pod polozkami byly uvedeny platba a doprava?
protoze pokud ne, tak se vazne ztracim, jelikoz pri proklikani nakupniho procesu jsou vzdy nejake polozky z dopravy a platby vychoizi = aktivni
chcete, aby byl kosik na jedne strane a hned pod polozkami byly uvedeny platba a doprava?
protoze pokud ne, tak se vazne ztracim, jelikoz pri proklikani nakupniho procesu jsou vzdy nejake polozky z dopravy a platby vychoizi = aktivni
Joomla! pro každého
02. kvě 2012 20:47 #93176
Odpověď od Michal
Začátečník
dakujem za odpovede, vyskusal som zobrazene nastavenie ale mozno sme si nerozumeli chcel som aby sa doprava a platba vyplnila pri vstupe do kosika ak ma uz uzivatel objednany kus v kosiku vid screen...na tejto obrazovke by uz mohla byt platba i doprava vyplnena, len chcem vediet ci to ide pripadne ako?
dakujem
dakujem