Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
joomla 2.5.4 a šablona Joomla Business 9 nefunguje
27. dub 2012 23:08 #93015
Ahoj,
opět jdu s prosíkem o radu. Naprosto si neumím pomoci.
Na localhostu (Přes program Wamp) jsem si udělal kopii svých webových stránek, tak abych si mohl připravit nový design. Pro tento design jsem použil základ šablonu Joomla Business 9. Na localhostu vše funguje, no, když nainstaluju přes správce rošíření šablonu na ostrý web, po její aktivaci se objeví pouze bílá stránka.
Předesílám, že na FTP a localhostu mám domrtě stejná data. Z netu jsem web zkopíroval pomocí Akeeba a na localhostu nahodil Kickstart.
Nevíte prosím v čem by mohla být chyba? Na ostrém webu mi nefunguje šablona ani bez mých úprav, ani s úpravama..
jedná se o stránky
Za případnou radu moc díky!
opět jdu s prosíkem o radu. Naprosto si neumím pomoci.
Na localhostu (Přes program Wamp) jsem si udělal kopii svých webových stránek, tak abych si mohl připravit nový design. Pro tento design jsem použil základ šablonu Joomla Business 9. Na localhostu vše funguje, no, když nainstaluju přes správce rošíření šablonu na ostrý web, po její aktivaci se objeví pouze bílá stránka.
Předesílám, že na FTP a localhostu mám domrtě stejná data. Z netu jsem web zkopíroval pomocí Akeeba a na localhostu nahodil Kickstart.
Nevíte prosím v čem by mohla být chyba? Na ostrém webu mi nefunguje šablona ani bez mých úprav, ani s úpravama..
jedná se o stránky
Za případnou radu moc díky!
27. dub 2012 23:24 - 27. dub 2012 23:25 #93016
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Když je všechno domrtě stejné a stejně to nefunguje, je pravděpodobné, že hosting stojí (nějakým způsobem) za prd...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
27. dub 2012 23:26 #93017
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Díky, hosting je zdá se v pohodě. Stáhl jsem balík se šablonou z jiného místa a už vše funguje.
Díky a vyřešeno
Díky a vyřešeno