Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Formuláře přehledně v adminu
23. dub 2012 16:14 #92831
Dobry den,
muj dotaz je asi urcen pokrocilym uzivatelum. Potrebuji vytvorit na strankach nasledujici tabulku:
Všechny udaje zde budou uz vyplnene. Pri kliknuti na objednat se objevi formular pro dany radek a po vyplneni se odeslou data emailem. Ktera z formularovych komponent toto zvladne tak, aby i v administratorske sekci se slecna sekretarka orientovala? Chrono Forms me prijdou v adminu pro laika neprehledny, Breezing forms pisou ze maji nejake cck, coz by bylo super, ale kupovat zajice v pytli se mi nechce - ma nekdo prakticke zkusenosti? Pak jsem objevil Fabrik, ale nemam s tim zadnou zkusenost - nekdo jiny ano?
Pokud vas napadne jiny zpusob jak to udelat, tak uvitam vsechny dobre napady. Dulezite je aby to v adminu bylo snadno upravovatelne (budou se menit terminy, cena kazdy tyden).
Moc dekuji za jakekoliv postrehy.
muj dotaz je asi urcen pokrocilym uzivatelum. Potrebuji vytvorit na strankach nasledujici tabulku:
Termin | Mesto | Cena | Objednat |
Mesto | Cena | Objednat | |
Mesto | Cena | Objednat |
Všechny udaje zde budou uz vyplnene. Pri kliknuti na objednat se objevi formular pro dany radek a po vyplneni se odeslou data emailem. Ktera z formularovych komponent toto zvladne tak, aby i v administratorske sekci se slecna sekretarka orientovala? Chrono Forms me prijdou v adminu pro laika neprehledny, Breezing forms pisou ze maji nejake cck, coz by bylo super, ale kupovat zajice v pytli se mi nechce - ma nekdo prakticke zkusenosti? Pak jsem objevil Fabrik, ale nemam s tim zadnou zkusenost - nekdo jiny ano?
Pokud vas napadne jiny zpusob jak to udelat, tak uvitam vsechny dobre napady. Dulezite je aby to v adminu bylo snadno upravovatelne (budou se menit terminy, cena kazdy tyden).
Moc dekuji za jakekoliv postrehy.
23. dub 2012 18:28 #92834
Odpověď od lukas hajek
Pokročilý uživatel
Dnes me napadlo, ze bych to mohl vyresit rezervacnim systemem - nejake tipy?
23. dub 2012 20:55 #92862
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
a co zkusit demo rsform pro?
doporucuji, nic jineho na formulare nepouzivam
sice placena komponenta, ale vyplati se
doporucuji, nic jineho na formulare nepouzivam
sice placena komponenta, ale vyplati se
Joomla! pro každého
24. dub 2012 18:31 #92898
Odpověď od lukas hajek
Pokročilý uživatel
Dekuji za radu a jak je na tom rsform s backendem. Nebude aktualizace menicich se cen nepohodlna?
Diky.
Diky.
24. dub 2012 22:09 #92919
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
a co si to v demu vyrobce vyzkouset?
editace nejakeho pole bude vzdy tak jako tak potrebam, takte, zda to bude delat v rsform ci jinde, je celkem jedno
editace nejakeho pole bude vzdy tak jako tak potrebam, takte, zda to bude delat v rsform ci jinde, je celkem jedno
Joomla! pro každého