Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Import kalendáře
21. dub 2012 17:07 #92780
Ahoj,
mám problém s importem kalendáře, když vyplním ověřovací údaje, tak mi to nahlásí chybu:
Unable to Connect to ssl://www.google.com:443. Error #65690112: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP?
pokud víte někdo, jak vyřešit tuhle chybu, tak se ozvěte
Díky
mám problém s importem kalendáře, když vyplním ověřovací údaje, tak mi to nahlásí chybu:
Unable to Connect to ssl://www.google.com:443. Error #65690112: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP?
pokud víte někdo, jak vyřešit tuhle chybu, tak se ozvěte
Díky
21. dub 2012 17:41 #92781
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Máte to tam napsáno - zapnutím v konfigurací PHP.
Ale o jaký import se jedná? Do jakého rozšíření?
Ale o jaký import se jedná? Do jakého rozšíření?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
21. dub 2012 19:59 #92785
Odpověď od Jan
Uživatel
jedná se o komponentu GCalendar....při instalaci ji spustím a dám import a při ověřování dojde k této chybě
21. dub 2012 21:25 - 21. dub 2012 21:32 #92787
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
To někam zadáváte ssl://www.google.com... ?
(neimportujte, a přidejte ručně - potřebujete jen Calendar ID - najdete v nastavení kalendáře)
(neimportujte, a přidejte ručně - potřebujete jen Calendar ID - najdete v nastavení kalendáře)
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
28. pro 2012 16:18 #101352
Můžu se zeptat jak to jde zapnout?
Odpověď od Jan Skružný
Uživatel
Bong napsal: Máte to tam napsáno - zapnutím v konfigurací PHP.
Můžu se zeptat jak to jde zapnout?
28. pro 2012 17:36 - 28. pro 2012 17:41 #101356
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Ano, můžete se zeptat.
Ale zkuste se podívat nejdříve v knihovně (nebo si přečíst jiné, on-line dostupné FAQ), pak se zeptejte čemu nerozumíte.
G = php.ini:;extension=php_openssl.dll
Ale zkuste se podívat nejdříve v knihovně (nebo si přečíst jiné, on-line dostupné FAQ), pak se zeptejte čemu nerozumíte.
G = php.ini:;extension=php_openssl.dll