Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

text ve wordu

19. dub 2012 06:40 #92690
text ve wordu od martin
Uživatel
Dobrý den,
mám na stránky připravený text ve wordu mohu tento text jen překopírovat nebo jej musím opsat. Je mi jasné že překopírovat půjde ale abych nějak nepokazil kod. Jsem začátečník proto se takto ptám děkuji.

19. dub 2012 07:05 #92691
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
prekopirovat muzete, ale nejlepe pres poznamkovy blok ci podobne, co odstrani veskere formatovani
v nekterych editorech je na to specialni vkladaci ikonka s pozn. blokem

styly a formatovani = tucnost, nadpisy, odrazky, ... si pak budete muset naklikat znovu primo v editoru

Joomla! pro každého

19. dub 2012 09:48 - 19. dub 2012 09:49 #92696
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Pokud si nastavíte editor (wysiwyg - TinyMCE, JCE, ....) nebo vyzvete, aby HTML (vy)čistil, tak ho vyčistí, a vkládat prez poznámkový blok, a znova formátovat nemusíte. Je to sice "jistější" a pro mnohé možná lepší či jednodušší, ale není to jediný způsob, a rozhodně není příjemný při zveřejnění delších/složitějších formátovaných textů.

Vyzkoušet si čištění (CleanUp HTML) nebo vkládání z Wordu můžete například na
demo.joomlacontenteditor.net
(přihlásit, kliknout na ikonku editace článku u libovolného nadpisu)

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

19. dub 2012 11:50 #92701
Odpověď od Bong
Moderátor
O vlastnostech funkcí vkládání z Wordu do JCE se můžete dozvědět například zde .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.