Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Databáze dobrovolníků

17. dub 2012 22:43 #92639
Databáze dobrovolníků od Martin
Uživatel
Pěkný večer všem,
měl bych na Vás velikou prosbu. Máme v plánu dávat dohromady webové stránky, které by měly sdružovat organizace poskytující dobrovolnou činnost canisterapeutických psů. Stránky jsem úspěšně vytvořil na joomle, ale dlouho jsem hledal komponentu, která by mi umožnila vkládat údaje o dobrovolníkovi do jakési tabulky a zároveň, aby návštěvník stránky mohl vyhledávat v této databázi jedinců podle několika kritérií.
Není potřeba nějaké grafické geniality, celé stránky jsou postavené na jednoduchosti a hlavně praktičnosti.
Resp. vypadalo by to asi jako návrh v příloze..

Mělo by to mít nějaký zadávací formulář - klidně v administraci - bude to zadávat jediný člověk.
Samozřejmě bychom rádi něco, co bude zdarma, jelikož jsme "dobročinná" organizace a každý peníz se šetří.
Pokud byste o něčem věděli, budu jen rád.. nemůžu na nic kloudného přijít...

Díky!!
M.
Přílohy:

03. čvn 2012 07:49 #94254
Odpověď od Karel Tlamycha
Uživatel
zkuste neco z nekomercnich z extensions, napr.:
extensions.joomla.org/extensions/news-di...oiJ3RhYmxlJywiO30%3D