Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Přetažení VM šablony
17. dub 2012 20:17 #92633
Dobrý den
řeším teď novou šablonu na Joomle 2.5.x - chci zprovoznit eshop stím, že použiji šablonu z druhého templatu. Jak to udělat? Jaké soubory přetáhnout? Mám placenou licenci od gavicka, proto bych rád využil jednu z šablon - mám přístup k samotným šablonám ale nevím jaké soubory přesně přetáhnout aby to fungovalo a nenarušilo nějak samotný nynější web.
Děkuji za odpověď
řeším teď novou šablonu na Joomle 2.5.x - chci zprovoznit eshop stím, že použiji šablonu z druhého templatu. Jak to udělat? Jaké soubory přetáhnout? Mám placenou licenci od gavicka, proto bych rád využil jednu z šablon - mám přístup k samotným šablonám ale nevím jaké soubory přesně přetáhnout aby to fungovalo a nenarušilo nějak samotný nynější web.
Děkuji za odpověď
18. dub 2012 08:32 #92648
Všechno řeší kulka ...
Odpověď od martin weinpold
Nováček
Ja teda nevim jak ostatni, ale ja jsem ten dotaz vubec nepochopil.
Chcete sablonu ze sablony (anglicky template). Placena licence od gavicka co vim, tak je jedna sablona = 1 web, a tim to hasne, neni tomu tak?
Zkuste to znovu a vysvetlit
Chcete sablonu ze sablony (anglicky template). Placena licence od gavicka co vim, tak je jedna sablona = 1 web, a tim to hasne, neni tomu tak?
Zkuste to znovu a vysvetlit
Všechno řeší kulka ...
18. dub 2012 16:09 #92673
Odpověď od Editor
Uživatel
Pardon.
Jednoduše. Mám svou šablonu, kam jsem nainstaloval virtuemart. Základní instalace virtuemartu má ale ošklivý design/styl, tudíž bych ho chtěl nahradit z jiné, již nastylované šablony od gavicka.
Jednoduše. Mám svou šablonu, kam jsem nainstaloval virtuemart. Základní instalace virtuemartu má ale ošklivý design/styl, tudíž bych ho chtěl nahradit z jiné, již nastylované šablony od gavicka.
19. dub 2012 09:06 #92693
Všechno řeší kulka ...
Odpověď od martin weinpold
Nováček
Jeste jednou mozna blbej dotaz. Mas svoji vlastni a chces tim gavickem obarvit jen ten VM? Uf ... To nebude lehky )))
Všechno řeší kulka ...