Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Mazání článků v koši

17. dub 2012 13:38 #92616
Mazání článků v koši od Pavel Galíček
Nováček
Zdravím Vás,

když se přepnu do koše a označím články, které chci smazat a kliknu na "Vyprázdnit koš". tak by se vše mělo smazat, že jo... Mě se to nesmaže, resp. se nestane vůbec nic.

J 2.5.4

Víte někdo co s tím? Moc děkuji za pomoc.

17. dub 2012 14:05 #92618
Odpověď od Bong
Moderátor
Může být problém v prohlížeči, zkuste nějaký nový, nebo jiný...

Můžete mít poškozené soubory instalace, přeinstalujte Joomlu (Správce rozšíření: Instalace - Soubor balíčku, kompletní instalace J2.5.4 - Nahrát & Instalovat). Pozn.: tento krok je shodný s upgradem, vše zůstane zachováno, pouze budou soubory Joomly nahrazeny nejnovější funkční verzí.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Pavel Galíček

25. dub 2012 11:03 - 25. dub 2012 11:10 #92929
Odpověď od Pavel Galíček
Nováček
Bongu děkuji, už to funguje jak má, ale nastal další problém se kterým jsem se opět nesetkal...

Přidávám položky do nabídky a najednou mě administrace vyhodí, že na to nemám oprávnění a už se ani nepřihlásím... Práva samozřejmě jako Super admin... A pokud se zkusím přihlásit jako kolega (tady Super admin práva) tak ani on se do administrace nedostane.

25. dub 2012 15:44 #92942
Odpověď od Bong
Moderátor
Jak jste vyřešil ten první problém?

Vyhození z administrace a nemožnost přihlášení se tu nedávno řešilo, ale nemohu si vzpomenout kde.

Nedostanete se do administrace znamená co? Nějaká chybová hláška? Jiným prohlížečem to nejde?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. dub 2012 10:55 #92995
Odpověď od Pavel Galíček
Nováček
1. problém se vyřešil přeinstalací Joomly, změna prohlížeče nezabrala

2. problém - je tam hláška na login obrazovce "nemáte dostatečná práva pro přístup do administrace"

- Po všemožných pokusech se podařilo dovnitř dostat - stačí vymazat mezipaměť prohlížeče a restartovat jej. Nevím co to bylo ani proč se to stalo, ale tohle je asi nejjednodušší řešení :)