Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Youtube channel
17. dub 2012 17:15 #92625
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
jake by mely byt zkusenosti s curl - bud to ma hosting zaple, ci nikoliv - vy to nezmenite, pokud nemate server ci pokud vas hosting na volani na podpore zapnout nechce
pokud hosting nema fopen, predpokladam, ze nebude mit aktivni ani curl
proc nezmenite hosting?
v dobe, kdy je tolik hostingovych spolecnosti se nechat omezovat? nechapu
pokud hosting nema fopen, predpokladam, ze nebude mit aktivni ani curl
proc nezmenite hosting?
v dobe, kdy je tolik hostingovych spolecnosti se nechat omezovat? nechapu
Joomla! pro každého
17. dub 2012 17:25 #92626
Odpověď od Jiri Vlcek
Uživatel
Hosting ma podporu cURL knihovny, nevim zda je aktivovany, ale nemel by byt problem, ho pres hotline nechat zapnout. Jde mi o to, jak ho zapnu/ vytvorim(pocitam, ze budu muset zmeni config, ci vytvorit novy soubor v podobe php.ini) aby mi to konecne fungovalo. Proto se ptam, na zkusenosti a rady. Hosting se mi zdal v pohode, nez jsem narazil na takovehle problemy. Jinak ho mam za 160Kc na rok, coz je podle me hodne v klidu.
17. dub 2012 18:20 #92627
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Máte to nějaké popletené. V php.ini se šťourat za tuhle cenu nemůžete, navíc máte pouze ten nejnižší tarif.
Váš problém je hosting. To tady nevyřešíte, musíte to řešit přímo s podporou, nebo nejlépe hosting vyměnit za funkční bez doprošování se na podpoře...
Váš problém je hosting. To tady nevyřešíte, musíte to řešit přímo s podporou, nebo nejlépe hosting vyměnit za funkční bez doprošování se na podpoře...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
17. dub 2012 21:02 #92636
Jedná se o modul Youtube Gallery. Ke stažení na adrese joomlaboat.com
Odpověď od Draho
Začátečník
MMirekk napsal: to vypadá celkem pěkně, co je to za modul nebo komponentu prosím? díky
Jedná se o modul Youtube Gallery. Ke stažení na adrese joomlaboat.com
18. dub 2012 08:34 #92649
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
160 na rok?
to neni v pohode
kdyz uz si tu podporu platite (radove max 5 min rocne dle uvedene ceny, kdyz ostatni spotrebuje samotny provoz), tak at vam udelaji, co potrebujete, kdyz je ten hosting tak v pohode
setrite na spatnem miste
to neni v pohode
kdyz uz si tu podporu platite (radove max 5 min rocne dle uvedene ceny, kdyz ostatni spotrebuje samotny provoz), tak at vam udelaji, co potrebujete, kdyz je ten hosting tak v pohode
setrite na spatnem miste
Joomla! pro každého