Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Youtube channel
18. dub 2012 17:58 #92677
Odpověď od Jiri Vlcek
Uživatel
Hosting jsem si vybral na doporuceni kamarada, ale az po vetsim paplani jsem zjistil nedostatky..nevim, co je jednodussi, jestli vyresit tenhle problem, ci zmenit hosting..
Ja bych to radsi vyresil pres tu knihovnu CURL, kterou je automaticky zapla, jak mi napsala podpora..
Avsak by me zajimalo, jak ji mam zavolat ci implementovat podle te sve potreby. Nerikejte mi,ze fakt s tim nema nikdo zkusenosti..
Ja bych to radsi vyresil pres tu knihovnu CURL, kterou je automaticky zapla, jak mi napsala podpora..
Avsak by me zajimalo, jak ji mam zavolat ci implementovat podle te sve potreby. Nerikejte mi,ze fakt s tim nema nikdo zkusenosti..
18. dub 2012 19:12 #92680
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Mimo tema trosku:
Ja se fakt divim lidem, co za 160kc na rok cekaji od hostingu zazraky a mysli si ze jim pobezi vsechno a podpora to za ne vyresi. :whistle:
Ja sice platim cca 1300kc/rok za svuj hosting (ne cesky), ale podpora okamzita a nesetkal jsem se tam s tim, ze by neco neslo. Dokonce to delaji i oni za me kolikrat. Cekam odpoved a v ni stoji "Bylo treba udelat to a to, tam a tam, a uz jsme vam to nastavili (udelali)"......tomu ja rikam podpora.
To si clovek musi rozmyslet jeste driv nez zacne delat web jaky zvoli hosting. Voli se podle toho co to bude za web(co chci postavit). Kdyz planuju web, kde vim, ze budu potrebovat pomoc hostingu (viz tady videa) neobjednam si nejakou plecku. Placat se po ramenou, jak platim 160kachli za rok a vy volove pres tisic a tady je vysledek :whistle: Takovy hosting co mate vy je dobry tak na jednoduche staticke stranky, kde neni treba zadne extra rozsireni.
Ja se fakt divim lidem, co za 160kc na rok cekaji od hostingu zazraky a mysli si ze jim pobezi vsechno a podpora to za ne vyresi. :whistle:
Ja sice platim cca 1300kc/rok za svuj hosting (ne cesky), ale podpora okamzita a nesetkal jsem se tam s tim, ze by neco neslo. Dokonce to delaji i oni za me kolikrat. Cekam odpoved a v ni stoji "Bylo treba udelat to a to, tam a tam, a uz jsme vam to nastavili (udelali)"......tomu ja rikam podpora.
To si clovek musi rozmyslet jeste driv nez zacne delat web jaky zvoli hosting. Voli se podle toho co to bude za web(co chci postavit). Kdyz planuju web, kde vim, ze budu potrebovat pomoc hostingu (viz tady videa) neobjednam si nejakou plecku. Placat se po ramenou, jak platim 160kachli za rok a vy volove pres tisic a tady je vysledek :whistle: Takovy hosting co mate vy je dobry tak na jednoduche staticke stranky, kde neni treba zadne extra rozsireni.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
18. dub 2012 21:02 #92682
Odpověď od Jiri Vlcek
Uživatel
Vec se ma takhle, vybral jsem si hosting, abych si na nem vyzkousel par veci, az po nejake dobe clovek zjisti, co potrebuje a zacina se kolem toho zajimat celkem dost. Jakozto student, nebudu platit 1300 za rok, kdyz ten web mam pro osobni a "testovaci" ucely. Okej, rozumim tomu, ze volim hosting podle toho co budu delat, ale kdyz se to behem dne nekolikrat zmeni a rozmysli si par veci, tak to by jsi pak nezvolil zadny. Nemam problem s nicim jinym, jen sakrys nevim, jak rozjed CURL(ano mam ho povoleny), a urcite nejsem jediny, ktery tento problem ma ci mel.
18. dub 2012 23:21 #92687
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Kup si hosting za par korun pres 200/rok (vyuzij akce nebo kupon) u wedosu a jestli nemas nic neobvyklyho nebo specialniho na Joomle, tak ti tam uplne bez problemu pojede a nemusis platit uplne zbytecne zadny velky penize.