Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca jedna galerie na více webech
14. dub 2012 13:00 #92528
Potřeboval bych vědět, zda by šlo nějakým způsobem udělat toto:
Mám dva weby na jednom hostingu a potřebuji, když mám některé galerie z Phoca na jednom, tak aby jsem je mohl dát i na druhý web aniž bych je musel znovu nahrávat, jelikož by to zabíralo spoustu místa... Potřebuji zkrátka, abych na jednom webu klasicky vytvořil galerii, nahrál obrázky, vytvořil náhledy a na tom druhém abych už mohl pouze vytvořit kategorii a nějak to tam nastavit, aby se obrázky a náhledy načítali z druhého webu. No doufám, že jsem to vysvětlil srozumitelně Předem děkuji za rady.
Mám dva weby na jednom hostingu a potřebuji, když mám některé galerie z Phoca na jednom, tak aby jsem je mohl dát i na druhý web aniž bych je musel znovu nahrávat, jelikož by to zabíralo spoustu místa... Potřebuji zkrátka, abych na jednom webu klasicky vytvořil galerii, nahrál obrázky, vytvořil náhledy a na tom druhém abych už mohl pouze vytvořit kategorii a nějak to tam nastavit, aby se obrázky a náhledy načítali z druhého webu. No doufám, že jsem to vysvětlil srozumitelně Předem děkuji za rady.
14. dub 2012 13:19 #92530
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Uložte fotografie do nějakého externího úložiště, třeba Google Picasa Web Albums. Pak je můžete libovolně používat na svých webech...
www.phoca.cz/documentation/category/2-phoca-gallery-component
www.phoca.cz/documentation/category/2-phoca-gallery-component
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
14. dub 2012 16:11 #92533
Odpověď od Radek Hanek
Začátečník
O Picase vím, ale tam je omezený prostor a já mám na hostingu prostoru více... Nešlo by tomu třeba nějak namluvit, že by jsem tam místo Picasa dal album z druhého webu?