Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Hledam rozsireni na news

10. dub 2012 19:15 #92357
Hledam rozsireni na news od radek
Zkušený uživatel
Ahoj,

potrebuju poradit, hledam rozsireni na novinky. Chci neco podobnyho jako je tady news.sky.com/ uplne dole. Ten zluty prouzek. Znate nekdo neco takovyho? Nemusi si to brat nadpisy z clanku. Stasi aby to bylo jendoduchy na pouzivani a nenarocny na zdroje a hlavne aby to bylo jednoduchy i na nastaveni. Programovat neumim.

Na JED jsem hledal, ale nenasel jsem nic, co by mne aspon trosku vyhovovalo a aby to vypadalo jako ta jezdici "carka". RT cosi ma, ale to neni uplne ono a tak bych si RT nechal jako zalohu, kdyby nic jiny neslo.

dik

10. dub 2012 20:34 #92359
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Mě se žádný žlutý proužek nezobrazuje.

10. dub 2012 20:38 #92360
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
UPlne dole na strance. Nemas zapnuty nejaky blokovani flashe, reklam, skriptu nebo tak neco?

10. dub 2012 20:46 #92361
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Aha, už to vidím.
Podle mě stačí jakýkoliv modul na zobrazování News a pomocí CSS se napozicuje na spodní okraj stránky

10. dub 2012 20:50 #92362
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
No ja jeste nenarazil na extension, ktery se zobrazuje jen jako prouzek a ja hledam prave jen ten prouzek. Pomoci CSS nic nenastyluju (:, psal jsem, ze nejsem programator. Proto hledam neco, co uz je hotovy.

08. led 2013 15:44 #101841
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Znovu obnovuju moje stary tema. MImochodem je dost obtizny to vyhledat, protoze Kunena asi neumi zobrazit jen prispevky, ktery kdokoli zakladal, ale ukazuje vsechny, kam prispel.

Znovu jsem pocitil potrebu pouzit nejaky rozsireni na novinky, aktuality nebo neco podobnyho. Do dnesniho dne jsem nic nenasel. Kdosi se mne tady nabidl, ze neco podobnyho ma, at ho kontaktuju a uz se zpet neozval.

Takze potrebuju vedet, jestli nekdo neznate nejaky rozsireni, ktery umi zobrazovat treba v custom HTML novinky. Treba 3 nebo 5 novinek a posunovat je nahoru a rotovat dokola (nebo jina moznost jak je posunovat). Musi to byt ale neco, kam ty novinky muzu psat sam. Proste napisu par vet a vlozim odkaz. Dalsi novinka - zase par vet a odkaz. Nechci, aby to bylo neco, co si bere novinky z clanku webu, kde to bude zobrazeno. To nepripada v uvahu, protoze tam zadny clanky s timto tematem nebudou.

Tudiz pro me nepripada v uvahu zadny rozsireni treba od Rockettheme, protoze ani jedno z nich nic podobny neumi. Zatim jsem nikde na nic podobnyho nenarazil. Nevite nekdo o necem takovym?