Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
zamknute polia
10. dub 2012 13:14 - 10. dub 2012 13:14 #92318
Odpověď od Michal
Začátečník
po povinnych poliach v registracii ani stopa, bud som slepy , alebo nerozumiem prekladu alebo neviem myslim ze obrazek hovori za vse...
musim uznat ze tato slovencina nebol asi dobry vyber pretoze kopec veci tam chyba... alebo 'su prelozene' do anglictiny tato slovencina bola s najnovsim datumom, a pochyjem ze nejaka oficialna...
musim uznat ze tato slovencina nebol asi dobry vyber pretoze kopec veci tam chyba... alebo 'su prelozene' do anglictiny tato slovencina bola s najnovsim datumom, a pochyjem ze nejaka oficialna...
10. dub 2012 15:40 #92337
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vidíte tam tabulky a počet zamčených položek. Označte vše a odemkněte.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Michal
10. dub 2012 20:16 #92358
Odpověď od Michal
Začátečník
dakujem ste super. som tomu nerozumel ze preco tabulky a pri oznaceni jednej tabulky stale pisalo ze nemoze odomknut, nicmene na vasu radu oznacit vse sa uz podarilo, ale problem s nastavenim poli stale pretrvava a nerozumiem preco...chcem odstranit suhlas s obchodnymi podmienkami z registracie a name z registracie. avsak i po odomknuti tabuliek sa stale tieto polozky nedaju upravovat vid screen.
12. dub 2012 09:21 - 12. dub 2012 09:24 #92424
Odpověď od Michal
Začátečník
nikto netusi? v dtb som zmenil udaje daneho pola ale neda sa potom dokoncit objednavka....
12. dub 2012 09:24 #92425
Všechno řeší kulka ...
Odpověď od martin weinpold
Nováček
Jsem mel vzdycky pocit, ze jako super admin muzete mit zamceny cokoliv a upravite to. neni to tak? :blink:
Všechno řeší kulka ...