Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
zamknute polia
09. dub 2012 23:22 #92272
dobry den ,
prosim Vas chcel by som zmenit registracny formular pri objednavke vo vm ale nemozem sa dostat k nastaveniu daneho pola, je u neho ikona zamky vo virtuemart/nastavenia/zakaznicke polia.
zamka hlasi ze su povinne udaje z joomly. ale nikde som nenasiel nastavenie kde by sa ten zamok dal zrusit. da sa to vobec? mam vm 2.0.2 a joomla 2.5
prosim Vas chcel by som zmenit registracny formular pri objednavke vo vm ale nemozem sa dostat k nastaveniu daneho pola, je u neho ikona zamky vo virtuemart/nastavenia/zakaznicke polia.
zamka hlasi ze su povinne udaje z joomly. ale nikde som nenasiel nastavenie kde by sa ten zamok dal zrusit. da sa to vobec? mam vm 2.0.2 a joomla 2.5
10. dub 2012 07:34 #92278
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Stránky - Údržba - Globální kontrola...
10. dub 2012 08:47 #92280
Odpověď od Michal
Začátečník
dakujem za odpoved ale nemam tam take nastavenie. pod tou udrzbou su len moznosti vseobecne odblokovanie,vymazat vyrovnavaciu pamat,zahodit neplatnu vyrovnavaciu pamat. Globalnu kontrolu nikde v systeme nevidim.
10. dub 2012 10:51 #92288
Odpověď od Bong
Moderátor
Všechny volby v údržbě můžete bez následků používat. Po slovensky by to mělo být:
Web - Údržba webu - Základná kontrola... což by mohlo odpovídat vašemu vseobecne odblokovanie...
Web - Údržba webu - Základná kontrola... což by mohlo odpovídat vašemu vseobecne odblokovanie...
10. dub 2012 11:05 #92289
Všechno řeší kulka ...
Odpověď od martin weinpold
Nováček
Paaaanejo, tomu rikam preklad ... Neprijde mi, ze by Globalni bylo srovanatelne se Zakladni ))))
Všechno řeší kulka ...
10. dub 2012 11:16 - 10. dub 2012 11:17 #92294
Odpověď od Bong
Moderátor
No, v poslední verzi slovenštiny pro Joomla 2.5 už je přeložené vše jinak:
Stránka - Údržba stránky - Všeobecné odblokovanie
Těch verzí slovenštin je nějak moc, existuje vůbec něco alespoň trochu oficiálního?
Stránka - Údržba stránky - Všeobecné odblokovanie
Těch verzí slovenštin je nějak moc, existuje vůbec něco alespoň trochu oficiálního?
Poděkovali: Michal