Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Dotaz na komponent pro joomlu 1.5
07. dub 2012 18:04 #92174
Zdravím všechny, mám na vás dotázek potřeboval bych poradit jak udělat stránku jak je index na tomto webu. Mám namysli seznam krátkých úvodníků pro články. Prosím pomozte. Předem děkuji
07. dub 2012 18:25 #92177
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Tento dotaz se zde opakuje neustále. Stačí prohledat fórum a odpověď dostanete.
www.fenris.cz/clanky/item/jak-v-joomla-nastavit-blog
www.fenris.cz/clanky/item/jak-v-joomla-nastavit-blog
01. kvě 2012 14:59 #93118
Odpověď od Vojtěch
Uživatel
děkuju za odkaz, trochu mi i pomohl ale zasekl jsem se na to že nevím jaký tip toho blogu mám přesně použít (jestli,Vzhled blogu kategorií nebo Vzhled blogu titulní stránky či Vzhled sekcí v blog formátu). A hlavně mám problém že se mi zobrazují selé články a ne jenom úvodníky. kdyby byl nijaký návod nastavení pro naprosté blbi byl bych rád . Předem děkuji za odpověď a za pevné nervi semnou.
01. kvě 2012 15:16 - 01. kvě 2012 15:38 #93119
Odpověď od Bong
Moderátor
Jednodušší návod už snad neexistuje. Obrázkový komiks je použitelný dokonce bez znalosti jazyka...
Použijete takový typ stránky, jakou chcete vytvořit. Hlavní stránka webu tedy bude Blog hlavní stránky.
Pro stejný vzhled jako zde je nutno nastavit:
Počet hlavních 0
Počet úvodníků 3
Počet sloupců 1
Počet odkazů 5
Jestli ovšem chcete aby se zobrazovaly opravdu pouze úvodníky, musíte mít v každém článku také úvodník nastaven. Schválně vyzkoušejte co umí to tlačítko "Celý článek..." (Číst dál...) při editaci článku..
Použijete takový typ stránky, jakou chcete vytvořit. Hlavní stránka webu tedy bude Blog hlavní stránky.
Pro stejný vzhled jako zde je nutno nastavit:
Počet hlavních 0
Počet úvodníků 3
Počet sloupců 1
Počet odkazů 5
Jestli ovšem chcete aby se zobrazovaly opravdu pouze úvodníky, musíte mít v každém článku také úvodník nastaven. Schválně vyzkoušejte co umí to tlačítko "Celý článek..." (Číst dál...) při editaci článku..