Bezpečnostní aktualizace pro verze Joomla 3.x 4.4.x a 5.2.x (08 dub 2025)
Tato aktualizace řeší bezpečnostní problém, který byl Joomla Security Strike Teamem (JSST) vyhodnocen jako problém s vysokým dopadem na bezpečnost. Více informací na joomla.org
Editor JCE a vložení textu do pole textu
07. dub 2012 13:30 #92170
Dobrý den.
Zajímalo by mne zda by nebylo možné možné vložit do editoru JCE předpřipravený text. Něco jako šablonu pro uživatele kteří chtějí napsat článek. O formulářích vím, ale tady by to bylo z jedný vody načisto.
Děkuji T.
Zajímalo by mne zda by nebylo možné možné vložit do editoru JCE předpřipravený text. Něco jako šablonu pro uživatele kteří chtějí napsat článek. O formulářích vím, ale tady by to bylo z jedný vody načisto.
Děkuji T.
07. dub 2012 18:04 - 07. dub 2012 18:05 #92175
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel

Zkušený uživatel
Pokud jsem pochopil správně, tak předpřipravené texty, lze definovat např. pomocí pluginu "contenttemplater" - ale nevkládá při otevření wysiwigu, ale po kliknutí na "vložit šablonu"
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
07. dub 2012 18:21 #92176
Odpověď od Alias75

Nováček
Ano to jo, ale myslel jsem právě že by měl každý uživatel v momentě kdy klikne na "Vložit článek" mu vyskočí editor JCE a tam bude "Sem vložte prvních cca 200 znaků jako úvodník článku", a za oddělovačem bude "tady pokračujte v článku".
07. dub 2012 18:37 #92178
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Pokud není uživatel natolik inteligentní, aby si kliknul v případě potřeby šablony na tlačítko, nebo si rovnou text rozdělil podle potřeby, nepouštějte jej k samostatnému vkládání článků.
Co bude chudák dělat až si smaže vámi předdefinovaný oddělovač a neumí si kliknout k vytvoření nového?
Co bude chudák dělat až si smaže vámi předdefinovaný oddělovač a neumí si kliknout k vytvoření nového?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
07. dub 2012 18:50 #92179
hezky napsané. Zvažuji že mu odeberu většinu tlačítek a bude to mít popsané. Píší už teď ale je to zoufalé.Tímto bych je navedl na správnou cestu. Tedy jestli to půjde nějakým způsobem upravit.
Odpověď od Alias75

Nováček

07. dub 2012 20:11 #92180
Odpověď od JoNy

Nováček
Zdravím, toto docela elegantně řeší CCK. Například ZOO od Yootheme, kde si nadefinuješ šablonu pro redaktora laika - titulek, podtitul, obrázek úvodníku, úvodník, obrázek příspěvku, příspěvek, autor ... ale použití CTRL+C a CTRL+V z Wordu tím stejně neohlídáš