Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
faktury VM
05. dub 2012 12:02 - 05. dub 2012 12:05 #92075
ahojte riesil niekto z vas faktury pre VM 2.0.2 ? potreboval by som ich ale nemozem prist na to ako spojit faktury z VM 1.3. na vm 2.0.2... novy VM ma inu stavbu suborov... vyzna sa v tom niekto?dakujem za rady.mohli by sme sa pripadne do toho pustit spolu....
05. dub 2012 15:14 #92088
Odpověď od Michal
Začátečník
prosim o okukolvek radu ohladne rozbehnutia faktur...
05. dub 2012 18:01 #92095
Odpověď od Michal
Začátečník
skusal som phoca invoice ale ten bohuzial nejde nainstalovat a zistil som ze
\administrator\components\com_virtuemart\views\orders\tmpl\order_editstatus.php - je formular pre zmenu stavu objednavky
orders.php – vypis objednavok
order.php – vypis podrobnosti objednavky
da sa niekde objednavka updatovat ako to bolo u 1.1.3?
\administrator\components\com_virtuemart\views\orders\tmpl\order_editstatus.php - je formular pre zmenu stavu objednavky
orders.php – vypis objednavok
order.php – vypis podrobnosti objednavky
da sa niekde objednavka updatovat ako to bolo u 1.1.3?
05. dub 2012 21:39 #92102
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Střílím od boku, aniž bych to zkoumal... Nemají to náhodou popsané v dokumentaci?
Autora bohužel teď nevidím na IM, takže se Ti nepoptám. Osobně jsem to vždy řešil s fakturama od Artia a spokojenost.
HonzaG
Autora bohužel teď nevidím na IM, takže se Ti nepoptám. Osobně jsem to vždy řešil s fakturama od Artia a spokojenost.
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
10. dub 2012 14:59 #92326
Odpověď od Michal
Začátečník
v dokumentaci som to zial nenasiel , tiez som poriesil nakoniec z nedostatku casu docasne pluginom od artia ale mam tam problemy s jazykom...