Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Dají se upravit joomla formuláře?
22. bře 2012 23:22 #91556
zdravim všechny po hooodne dlouhe dobe mam prosbu
delam stranecky na ktere se bude nutno prihlasovat aby bylo videt obsah a mam problem s tim ze NEUMIM A NEVIM JAK UPRAVIT REGISTRACNI FORMULAR rád bych k polim pridal poznamku ihled viditelnou a ne az nekoho napadne najet na hvězdičku a kdyby to šlo tak bych chtel pridal do formuláře položku třeba POZNAMKA která by se mi poslala do administrace - JDE TO ? UPRAVIT joomlou vygenerovaný formulář?
Díky za reakce - a ano jsem trouba ;o)
delam stranecky na ktere se bude nutno prihlasovat aby bylo videt obsah a mam problem s tim ze NEUMIM A NEVIM JAK UPRAVIT REGISTRACNI FORMULAR rád bych k polim pridal poznamku ihled viditelnou a ne az nekoho napadne najet na hvězdičku a kdyby to šlo tak bych chtel pridal do formuláře položku třeba POZNAMKA která by se mi poslala do administrace - JDE TO ? UPRAVIT joomlou vygenerovaný formulář?
Díky za reakce - a ano jsem trouba ;o)
23. bře 2012 00:47 #91557
Odpověď od Jiří Gieraczka
Začátečník
jen jeste doplnim ze jsem ted stahl CB - comunity builder ;o) a hopla ve verzi 2.5.3 nejede ;o( ... naive jsem si myslel ze by to vyresilo muj problem --- tak tedy dal prosim o rady
23. bře 2012 06:33 #91558
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pro zobrazení poznámky nic upravovat nemusíte. Stačí zobrazit například další modul (Vlastní HTML) s textovou poznámkou...
Nebo třeba využijte plugin User - Profil, který vám rozšíří možnosti registračního formuláře.
ZDE například najdete, jak se řešilo zobrazení dalších informací pomocí úpravy jazykového balíčku.
Nebo třeba využijte plugin User - Profil, který vám rozšíří možnosti registračního formuláře.
ZDE například najdete, jak se řešilo zobrazení dalších informací pomocí úpravy jazykového balíčku.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.