Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Nový článek nelze založit ani editovat starší.
21. bře 2012 12:26 #91483
J v. 2.5.1.
Při pokusu o založení nového článku nebo editaci staršího se mi zobrazí pouze prázdná obrazovka s textem Article a jedním políčkem - Titulem. Nevíte jak opravit? Děkuji předem za pomoc.
Při pokusu o založení nového článku nebo editaci staršího se mi zobrazí pouze prázdná obrazovka s textem Article a jedním políčkem - Titulem. Nevíte jak opravit? Děkuji předem za pomoc.
21. bře 2012 12:59 #91485
Odpověď od David Semančík
Uživatel
Máme asi trochu málo informací...
Jaký používáš editor? Pokud ne defaultní, zkoušel jsi použít ten? Dělá ti to při editaci z frontendu, backendu nebo obojího? Možná by pomohl screenshot a určitě neuškodí aktualizovat na poslední verzi.
David
Jaký používáš editor? Pokud ne defaultní, zkoušel jsi použít ten? Dělá ti to při editaci z frontendu, backendu nebo obojího? Možná by pomohl screenshot a určitě neuškodí aktualizovat na poslední verzi.
David
21. bře 2012 13:16 #91486
Odpověď od Martin
Uživatel
Editor - zkoušel jsem žádný jinak default Tiny MIME. Nepomohlo.
Edituji články pouze z administrace - backend.
Aktualizovat nemohu - hosting umožňuje zatím tuto verzi.
Na jiném webu mi kompletně stejná instalace funguje bez problémů.
Screenshot bude pouze bílá obrazovka s textem níže. Je nutný?
Upravit článek
Titulek *
Alias
Kategorie * - Hlavni
Stav ZveĹ™ejnÄ›no ZneveĹ™ejnÄ›no Archivováno V koši
PĹ™Ăstup Public Registered Special
OprávnÄ›nĂ
Nastavit oprávnÄ›nĂ
HlavnĂ Ne Ano
Jazyk Všechny English (UK)
ID
Text článku
Edituji články pouze z administrace - backend.
Aktualizovat nemohu - hosting umožňuje zatím tuto verzi.
Na jiném webu mi kompletně stejná instalace funguje bez problémů.
Screenshot bude pouze bílá obrazovka s textem níže. Je nutný?
Upravit článek
Titulek *
Alias
Kategorie * - Hlavni
Stav ZveĹ™ejnÄ›no ZneveĹ™ejnÄ›no Archivováno V koši
PĹ™Ăstup Public Registered Special
OprávnÄ›nĂ
Nastavit oprávnÄ›nĂ
HlavnĂ Ne Ano
Jazyk Všechny English (UK)
ID
Text článku
21. bře 2012 13:27 #91487
Odpověď od David Semančík
Uživatel
Zkusil bych ještě default template, popř. nainstalovat JCE a zkusit ten...
Upgradovat můžeš přes FTP, ne? Co znamená, že webhosting upgrade neumožňuje...
Upgradovat můžeš přes FTP, ne? Co znamená, že webhosting upgrade neumožňuje...
21. bře 2012 15:16 #91491
Odpověď od Martin
Uživatel
Defaultní tepmplate jsem zkusil. Respektive jsem všechny rozšíření odinstaloval. Nic. nainstaloval. Nic. Jomlu mi tam instalovali lidé od hostingu a ti instalují tuto verzi. Přes ftp se na adresáře dostanu, ale vzhledem k tomu, že s Jomlou pracuji třetí den, tak to neumím. Budu rád za odkaz na postup, jak upgradovat přes FTP a vyzkouším. Díky za trpělivost.
21. bře 2012 15:42 #91492
Odpověď od otkm
Začátečník
co znamena "Aktualizovat nemohu - hosting umožňuje zatím tuto verzi." ?
Postup akutualizace pres ftp je takovy ze stahnes aktualizaci z joomla.org a soubory nahrajes na ftp.
Co je to za hosting ? Uz jenom to ze instalujou starou verzi v ktery jsou chyby zabezpeceni by mel bejt dostatecny dovod si najit jinej hosting.
Postup akutualizace pres ftp je takovy ze stahnes aktualizaci z joomla.org a soubory nahrajes na ftp.
Co je to za hosting ? Uz jenom to ze instalujou starou verzi v ktery jsou chyby zabezpeceni by mel bejt dostatecny dovod si najit jinej hosting.
21. bře 2012 22:03 #91524
Odpověď od Martin
Uživatel
Vyzkoušel jsem dle návodu aktualizaci pomocí patche, včetně všech kroků po nahrání dat a celé se to rozpadlo úplně... Nyní se střídají hlášky typu Chyba -1 až k Could not connect database... Super...
22. bře 2012 02:40 - 22. bře 2012 02:40 #91525
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No pekne se s tim perete. Z toho co jste tu zatim napsal nikdo moc nepochopi, takze vam tezko odpovi.
Kdyz s joomlou neumite, tak do toho radeji moc nehrabejte. Prvne by chtelo si neco o Joomle precist. Pokud chcete poslete mi pres PM pristup a podivame se na to co nefunguje. A soupnem tam 2.5.3
Kdyz s joomlou neumite, tak do toho radeji moc nehrabejte. Prvne by chtelo si neco o Joomle precist. Pokud chcete poslete mi pres PM pristup a podivame se na to co nefunguje. A soupnem tam 2.5.3
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
22. bře 2012 07:18 #91526
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Když na vašem hostingu nedokážete ani aktualizovat Joomlu pomocí instalátoru. Utíkejte pryč co nejrychleji. Už tohoto je jasné, že budete mít problémy neustále a se vším...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Nejnovější příspěvky