Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Seknutí instalace Joomla 2.5.2 u prvního kroku
Takže mám smolíka, nemohu instalaci provést sám, abych si jí ošahal.
Xzona.net - small jooomla blog
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Čo Vám bráni vyskúšat to na localhost a potom to preniesť treba s pomocou Akkeba na web? Wamp PHP 5.3.8 v pohodetak je to asi verzí PHP protože ten samý problém mi to dělá i na webzdarma.cz
Takže mám smolíka, nemohu instalaci provést sám, abych si jí ošahal.
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
connexia napsal: Na Endoře mi pár webů s Joomlou běží, vždy jsem použil automatickou instalaci bez problémů, s přístupem k souborům a složkám přes FTP bez problémů... Co přesně ti po automatické instalaci nefunguje?
automatickou instalaci jsem včera zkusil a ta funguje.(minule jsem nedal obnovit FTP adresář..a tak se mi nezobrazilo)
akorád když bych si chtěl projít instalaci joomla 2.5.2 (nebo 2.5.3) tak se mi při výběru jazyka sekne a nechce pokračovat dál.
Zkoušel jsem to ve firefoxu, IE, Chome... a stejný problém.
je snad tam nový typ instalátora než ve verzi 1.5.25 (ta funguje bez problémů) ???
D.
Prosím uzavřít toto vlákno.
díky všem!!!!
D.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Pokud jste zvolili druhou možnost, je potřeba po rozbalení archivu upravit soubor libraries/joomla/session/session.php. Otevřete si jej v textovém editoru a přepište řádek s textem:
ini_set('session.save_handler', 'files');
na
//ini_set('session.save_handler', 'files');
Po upravení tohoto souboru, instalace joomly proběhla v pořádku.
DennyNet napsal: Problém s "ruční" instalací joomla 2.5.2 je na straně hostingové firmy
Prosím uzavřít toto vlákno.
díky všem!!!!
D.
Mohli by jsme tedy vědět o co jde?
Nebo jsi vázán mlčením? :lol:
Nejnovější příspěvky